HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Neoplan Starliner 5218

Neoplan StarLiner luxusbuszok. Utazzon a legkényelmesebb buszokkal Görögországba közvetlenül, kitérők, felesleges megállások nélkül!
A HolidayLines szervezésében kizárólag saját buszaink szállítják az utasokat; hétfőnként Paraliára és Olympic Beach-re, csütörtökönként Parga-ra és Korfura, szerdánként pedig Zakynthos szigetére.
Ez magas szintű minőségi garanciát jelent utasaink számára, mert míg az irodák egy része a legkülönbözőbb buszos alvállalkozók vegyes felszereltségű, alacsony színvonalú járműveivel utaztat, akár hétről hétre más busszal, néhány cég pedig új, de ülésekkel telezsúfolt, akár 86 fős, WC-vel sem rendelkező buszokat állít ki, addig kényelmes buszainkon minden utasunk ugyanazt a magas minőségű utazási szolgáltatást kapja.


Autóbuszunk leírása, műszaki és kényelmi paraméterei:
A Neoplan évtizedek óta a megbízhatósággal és komforttal azonosult német buszmárka a személyszállítási piacon, a Starliner pedig a termékpaletta csúcsa, a nagy távolságra tervezett autóbuszok legkényelmesebb, legelegánsabb tagja. Magyarországon eddig csak a rövidebb/alacsonyabb változat volt megtalálható, jelenleg egyedül cégünk rendelkezik a hosszabb, de ülésekkel nem telezsúfolt, valóban 4 csillagos kialakítású SHD jelzésű altípussal, továbbá büszkék vagyunk rá, hogy az országban fellelhető új típusú összesen 4 db Starliner-ből kettő a mi flottánkban található.
53, illetve 54 db négycsillagos férőhely minimum 83 cm-es extra üléstávval!!!
Egy 16-22 órás buszos utazás során talán mindennél fontosabb szempont a lábtér nagysága és az ülések dönthetősége. Buszunkon 53/54 db teljes értékű Kiel utasülés található, a négycsillagos komfortfokozat előírásainak megfelelően az üléstáv minimum 83 cm, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos turistabuszokon. Az ülések mindegyike hátradönthető, szélesíthető, saját lábtartóval, lehajtható tálcával és biztonsági övvel is fel van szerelve. 100% komfort még a leghátsó sorban is.
Elegáns megjelenés
A letisztult, áramvonalas design-nak és monumentális méreteinek köszönhetően a busz már kiálláskor pozitív benyomást kelt az utasokban. Az ügyfelek rögtön érezhetik, hogy minőségi szolgáltatás vár rájuk.
Fóliázott panorámaüvegek
Hatalmas, felül ívelt panorámaablakok biztosítják az utasok számára a feledhetetlen kilátást. Mindezt úgy, hogy a sötét fóliázásnak köszönhetően nem lesz forróságérzet a buszban a napfény hatására, utasaink ehelyett tovább élvezhetik a látványt "üvegázhatás" nélkül.
230 V és WiFi internet*
Újdonság: a 2015-ös szezontól kezdve utasainknak folyamatosan 230 V-os áramforrás áll rendelkezésre, a csatlakozók páronként találhatók minden üléssornál, mindegyik autóbuszunkon. Ezekkel tölthetők a szokásos hordozható elektronikai eszközök, mint a mobiltelefon, laptop vagy akár elektromos fogkefe.
*Ezzel párhuzamosan Szerbia területén WiFi hálózatot is kínálunk. A térerő lefedettségéért, illetve folyamatos rendelkezésre állásáért nem tudunk garanciát vállalni. Szükség esetén a pihenőhelyeken működő ingyenes WiFi hálózatok is igénybe vehetők. (EKO-Olympus Plaza, illetve Lukoil).
Magasított utastér
A busz a legtöbb elterjedt típushoz képest több mint 20 centiméterrel magasabb, így az utasok magasabban is ülnek, fejük felett is több hely van, ami tovább javítja az utazási élményt.
Automata klíma, igényes belső tér és világítás
Az utastérben fokonként beállítható automata klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Eleganciát és luxust sugárzó többfokozatú utastérvilágítás, mindenkinek saját olvasólámpával, folyosó- és lépcsővilágítással. Az ülések felett pedig a szokásos kalaptartó "polc" helyett a repülőgépeken is bevált külön-külön zárható csomagtartó rekeszek lettek kialakítva.
Személyzet, gépkocsivezetők
A buszokon segítőkész, udvarias, nyelvismerettel rendelkező tapasztalt gépkocsivezetők dolgoznak, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak. Otthonosan mozognak Görögország útjain, évek óta járnak a mediterrán ország üdülőhelyeire, jól ismerik az útvonalakat és határátkelőket. Hétről hétre kétszer is leutazva a legaktuálisabb változásokkal és az esetleges útlezárásokkal kapcsolatban is tisztában vannak.
Kép és hang
Minőségi térhatású hang, teljes plafonból sugárzódó hang, mélynyomóládákkal megerősített basszus biztosítja a zene/mozi hangjának élvezetét, a képi megjelenítésről pedig Blaupunkt LCD monitorok gondoskodnak. DVD, CD és rádió egyaránt nézhető/hallgatható a buszon.
WC használat és bőséges csomagtér
Sürgős "folyóügyek" elintézésére lehetőséget biztosít a fedélzeti WC akár út közben is. A mellékhelyiség nem csak fizikailag van ott, hanem valóban használható is az út során, Magyarország határát elhagyva.
A szokásosnál 35 centiméterrel magasabb csomagtér és a tengelyek feletti extra rekeszek együttesen akkora csomagtárolási kapacitást eredményeznek, melyben bőségesen elférnek a csomagok. A limitált ülésszám miatt a megengedett össztömegen kevés utas osztozkodik, így nálunk kilogrammban nem is szükséges a fejenként szállítható poggyászok korlátozása!
Biztonság, környezetvédelem
Elektromos intelligens menetstabilizátor, ABS, ASR, retarder (tartósfék), 12 fokozatú automata váltó, tempomat, Euro 4 és Euro 5/EEV osztályú motorok. A sofőrök pihenéséről út közben külön hálófülke gondoskodik, melyet még akkor sem kell csomagtartóként használni, ha a busz maximálisan tele van.