HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Foglalás menete

Irodánkban lefoglalhatja útját személyesen, telefonon vagy e-mailben is. Foglalást követően három napon belül fizetendő az előleg, mely a teljes részvételi díj 40%-a. A fizetés történhet irodánkban személyesen készpénzben, vagy banki átutalással. Sajnos bankkártyás fizetésre nincs mód.
Irodánk elérhetőségei
Budapest belvárosában, a 1065 Bp. Podmaniczky u. 2. (I. emelet 3., kapucsengő: 5.) található irodánk minden hétköznap 09:00-18:00 között várja az érdeklődőket.

Irodánkban tájékoztatni tudjuk az utazás részleteiről, a még szabad helyekről, ugyanitt le is foglalhatja, be is fizetheti a részvételi díjat.

Telefon és e-mail
A kiválasztott nyaralás lefoglalásához nem szükséges befáradnia irodánkba. Otthonából telefonon vagy e-mailben is intézheti foglalását, majd a részvételi díjat (mind az előleget, mind hátralékot) rendezheti átutalással.
Ilyenkor munkatársaink feljegyzik az Ön adatait, lefoglalják a választott időpontra a szállást, buszos férőhelyeket, és e-mailben visszaigazolást küldenek Önnek. Ezt követően 3 napon belül szükséges az előleg (40%) átutalása, melynek beérkezéséről és jóváírásáról szintén e-mailben bizonylatot küldünk, innentől érvényes a foglalása. Keressen minket bizalommal:

+36 (70) 533-6622

+36 (1) 311-0586

E-mail címünk: info@holidaylines.hu