HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Foglalás menete

Irodánkban lefoglalhatja útját személyesen, telefonon vagy e-mailben is. Foglalást követően három napon belül fizetendő az előleg, mely a teljes részvételi díj 40%-a. A fizetés történhet irodánkban személyesen készpénzben, vagy banki átutalással. Sajnos bankkártyás fizetésre nincs mód.
HolidayLines Nyaralókártya kiváltása esetén 2024. február 15. előtt csak a kártya 14.000 Ft-os összegének befizetése szükséges, előleg nem. Az utazás előlege kedvezményesen a részvételi díj 40% helyett mindössze 30%-a, ennek befizetése pedig 2024. február 15-ig szükséges a foglalás megerősítéséhez.
Irodánk elérhetőségei
Budapest belvárosában, a 1077 Bp. Wesselényi utca 57. - BEJÁRAT: 1077 Budapest, Almássy tér 1. található irodánk, mely hétköznap hétfőtől csütörtökig 09:00-17:00 között várja az érdeklődőket.
Pénteken csak online ügyfélszolgálat érhető el (telefon és e-mail).
Irodánkban tájékoztatni tudjuk az utazás részleteiről, a még szabad helyekről, ugyanitt le is foglalhatja, be is fizetheti a részvételi díjat.

Telefon és e-mail
A kiválasztott nyaralás lefoglalásához nem szükséges befáradnia irodánkba. Otthonából telefonon vagy e-mailben is intézheti foglalását, majd a részvételi díjat (mind az előleget, mind hátralékot) rendezheti átutalással.
Ilyenkor munkatársaink feljegyzik az Ön adatait, lefoglalják a választott időpontra a szállást, buszos férőhelyeket, és e-mailben visszaigazolást küldenek Önnek. Ezt követően 3 napon belül szükséges az előleg (40%) átutalása, melynek beérkezéséről és jóváírásáról szintén e-mailben bizonylatot küldünk, innentől érvényes a foglalása. Keressen minket bizalommal:

+36 (70) 533-6622

+36 (1) 311-0586

E-mail címünk: info@holidaylines.hu