HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

HolidayLines Nyaralóbérlet

Rugalmasság és kedvezmények hűséges Utasainknak
2020-ban új kedvezményeket és az előfoglalási akcióban foglalóknak rugalmas feltételeket vezettünk be, melyek mindegyike a 'HolidayLines Nyaralókártya' birtokosainak válik elérhetővé!
A legjobb hír pedig, sok más hasonló prémium vagy priority klubtagsággal ellentétben nálunk nem kell külön fizetned a Nyaralókártyáért, a honlapon feltüntetett áraink már tartalmazzák, értéke 9.900 Ft.
Lássuk, miket nyújt pontosan a 'HolidayLines Nyaralókártya', milyen előnyöket élvezhet a birtokosa:
Foglalás karanténmentesen
Görögország már most engedi a belépést turisták számára karantén nélkül (megfelelő igazolások birtokában), hazatéréskor viszont még érvényben van a karanténkötelezettség, melynek eltörlésére, enyhítésére számítunk.
-Amennyiben mégis érvényben marad a jelenlegi szabályozás a választott turnusra, vagy új szabályozás lép életbe de továbbra is 24 órát meghaladó karantént írnak elő, mely nem váltható ki egyetlen teszttel, vagy egyéb (az utas számára már a kiutazás miatt is rendelkezésre álló igazolással), az utazás dátuma az indulás előtt legfeljebb 14 nappal módosítható (akár későbbre, akár korábbra).
-Ha végül a fenti okokból egyetlen turnusban sem valósulhat meg a karanténmentes hazatérés, részvételi díjként befizetett összeget irodánk visszatéríti a szezon végén (2021. október 8-ig.).
Foglalás előleg nélkül május 1.-ig
A Nyaralókártyát kiváltó kedves Utasainknak a kártya 9.900 Ft-os díján kívül NEM kell a foglalásukra/foglalásaikra előleget befizetniük egészen május 1.-ig (a korábbi április 15-i dátumot meghosszabbítottuk). Ezt követően pedig a szokásos 40% helyett csak 30% előleget szükséges fizetni a foglalás megerősítése érdekében, a teljes díjat pedig utazás előtt 1 hónappal.
Kedvezményes nyaralások
A 2021-es szezonra két árlistánk van, egyik tartalmazza az alapárakat, másik pedig a Nyaralókártyával érvényes kedvezményes árainkat. Így a Nyaralókártyát választó kedves Utasaink már az első utazásukon is kedvezőbb áron vehetnek részt. Ráadásul ha maradnak második hétre vagy a szezonban még egyszer (vagy többször) velünk tartanak, a kedvezményes árainkból is levonhatják a kártya 9.900 Ft-os árát, hiszen azt már első útjukon megvásárolták, és a kártya az egész 2021-es nyári szezonra érvényes!
Kedvezményes sztornóbiztosítás az AEGON-tól
A Nyaralókártya további kedvezménye, hogy az Aegon Biztosító útlemondási biztosítását a részvételi díj 5%-a helyett 2,5%-os díj ellenében kínáljuk, így átlagosan mindössze 1.200-2.500 Ft/fő áron lehetővé válik a sztornóbiztosítás védelme. Az új sztronótermékek már nem zárják ki a koronavírusos megbetegedéseket, ahogy eddig, így indokolt esetben már térítenek a covid19 járvánnyal kapcsolatos megbetegedés illetve kórházi ápolás esetén is.
Kötbérmentes lemondás 2021. május 1-ig
Aki a télen foglal, nem kockáztat, hiszen Nyaralókártyával nem kell előleget fizetnie, de ha mégis fizet előleget, azt teljes mértékben visszakapja 2021. május. 1. előtt történő lemondás esetén. A lemondást nem szükséges indokolni sem, a lemondott utazást minden további költség nélkül sztornózzuk.
A Nyaralókártya természetesen érvényben marad, így ha 2021-ben újra foglal egy utazást a kedves utas (akár más üdülőhelyre, más időpontban, mint eredeti foglalása volt), a kártyával járó kedvezmények megilletik!
A HolidayLines Nyaralókártyát a kedvezmények igénybe vétele előtt kell megvásárolni, nem képezi az utazási csomag részét, teljesítése a befizetés napja. A kártyadíj nem visszatéríthető, a kártya névre szól, nem ruházható át. A kártyát a TravelLines Kft. alvállalkozója állítja ki a díj befizetését követően.
*Repülőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárat előre kérhetik a légitársaságok, a repülőjegyek visszatéríthetősége pedig a légitársaság mindenkori szerződési feltételei szerint történik, így erre a Nyaralókártya nem érvényes.