HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

HolidayLines Nyaralóbérlet

Rugalmasság és kedvezmények hűséges Utasainknak
Új kedvezményeket és az előfoglalási akcióban foglalóknak rugalmas feltételeket vezettünk be, melyek mindegyike a 'HolidayLines Nyaralókártya' birtokosainak válik elérhetővé!
A legjobb hír pedig, sok más hasonló prémium vagy priority klubtagsággal ellentétben nálunk nem kell külön fizetned a Nyaralókártyáért, a honlapon feltüntetett áraink már tartalmazzák, értéke 14.000 Ft.
Lássuk, miket nyújt pontosan a 'HolidayLines Nyaralókártya', milyen előnyöket élvezhet a birtokosa:
Foglalás előleg nélkül 2024. február 15.-ig
A Nyaralókártyát kiváltó kedves Utasainknak a kártya 14.000 Ft-os díján kívül NEM kell a foglalásukra/foglalásaikra előleget befizetniük egészen február 15.-ig. Ezt követően pedig a szokásos 40% helyett csak 30% előleget szükséges fizetni a foglalás megerősítése érdekében, a teljes díjat pedig utazás előtt 1 hónappal.
Kedvezményes nyaralások
A 2024-es szezonra két árlistánk van, egyik tartalmazza az alapárakat, másik pedig a Nyaralókártyával érvényes kedvezményes árainkat. Így a Nyaralókártyát választó kedves Utasaink már az első utazásukon is kedvezőbb áron vehetnek részt. Ráadásul ha maradnak második hétre vagy a szezonban még egyszer (vagy többször) velünk tartanak, a kedvezményes árainkból is levonhatják a kártya 14.000 Ft-os árát, hiszen azt már első útjukon megvásárolták, és a kártya az egész 2024-as nyári szezonra érvényes!
Kötbérmentes lemondás 2024. február 15-ig
Aki a télen foglal, nem kockáztat, hiszen Nyaralókártyával nem kell előleget fizetnie, de ha mégis fizet előleget, azt teljes mértékben visszakapja 2024. február. 15. előtt történő lemondás esetén. A lemondást nem szükséges indokolni sem, a lemondott utazást minden további költség nélkül sztornózzuk.
Ugyanez érvényes dátum/helyszínmódosítás esetén is: ha időközben inkább egy másik desztinációnkra utaznál, vagy változott a szabadságod időpontja, február 15.-ig mindenféle módosítási díj nélkül megteheted!
A Nyaralókártya természetesen érvényben marad, így ha 2024-ban újra foglal egy utazást a kedves utas (akár más üdülőhelyre, más időpontban, mint eredeti foglalása volt), a kártyával járó kedvezmények megilletik!
A HolidayLines Nyaralókártyát a kedvezmények igénybe vétele előtt kell megvásárolni, nem képezi az utazási csomag részét, teljesítése a befizetés napja. A kártyadíj nem visszatéríthető, a kártya névre szól, nem ruházható át. A kártyát a TravelLines Kft. állítja ki a díj befizetését követően.
*Repülőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárat előre kérhetik a légitársaságok, a repülőjegyek visszatéríthetősége pedig a légitársaság mindenkori szerződési feltételei szerint történik, így erre a Nyaralókártya nem érvényes.