HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

HolidayLines Nyaralóbérlet

Rugalmasság és kedvezmények hűséges Utasainknak
Új kedvezményeket és az előfoglalási akcióban foglalóknak rugalmas feltételeket vezettünk be, melyek mindegyike a 'HolidayLines Nyaralókártya' birtokosainak válik elérhetővé!
A legjobb hír pedig, sok más hasonló prémium vagy priority klubtagsággal ellentétben nálunk nem kell külön fizetned a Nyaralókártyáért, a honlapon feltüntetett áraink már tartalmazzák, értéke 9.900 Ft.
Lássuk, miket nyújt pontosan a 'HolidayLines Nyaralókártya', milyen előnyöket élvezhet a birtokosa:
Foglalás karanténmentesen
Jelenleg a belépés Görögországba turisták számára karantén nélkül lehetséges (megfelelő igazolások birtokában), hazatéréskor pedig nincs is ellenőrzés.
-Amennyiben mégis új korlátozások, az utazást lehetetlenné tévő karanténintézkedések lépnének életbe, melyek nem válthatók ki egyetlen teszttel, vagy védettséggel, az utazás dátuma az indulás előtt legfeljebb 14 nappal módosítható (akár későbbre, akár korábbra).
-Ha végül a fenti okokból egyetlen turnusban sem valósulhat meg a karanténmentes kiutazás vagy hazatérés, a részvételi díjként befizetett összeget irodánk visszatéríti a szezon végén (2023. október 4-ig.).
Foglalás előleg nélkül 2023. április 1.-ig
A Nyaralókártyát kiváltó kedves Utasainknak a kártya 9.900 Ft-os díján kívül NEM kell a foglalásukra/foglalásaikra előleget befizetniük egészen április 1.-ig. Ezt követően pedig a szokásos 40% helyett csak 30% előleget szükséges fizetni a foglalás megerősítése érdekében, a teljes díjat pedig utazás előtt 1 hónappal.
Kedvezményes nyaralások
A 2023-as szezonra két árlistánk van, egyik tartalmazza az alapárakat, másik pedig a Nyaralókártyával érvényes kedvezményes árainkat. Így a Nyaralókártyát választó kedves Utasaink már az első utazásukon is kedvezőbb áron vehetnek részt. Ráadásul ha maradnak második hétre vagy a szezonban még egyszer (vagy többször) velünk tartanak, a kedvezményes árainkból is levonhatják a kártya 9.900 Ft-os árát, hiszen azt már első útjukon megvásárolták, és a kártya az egész 2023-as nyári szezonra érvényes!
Kötbérmentes lemondás 2023. április 1-ig
Aki a télen foglal, nem kockáztat, hiszen Nyaralókártyával nem kell előleget fizetnie, de ha mégis fizet előleget, azt teljes mértékben visszakapja 2023. április. 1. előtt történő lemondás esetén. A lemondást nem szükséges indokolni sem, a lemondott utazást minden további költség nélkül sztornózzuk.
A Nyaralókártya természetesen érvényben marad, így ha 2023-ban újra foglal egy utazást a kedves utas (akár más üdülőhelyre, más időpontban, mint eredeti foglalása volt), a kártyával járó kedvezmények megilletik!
A HolidayLines Nyaralókártyát a kedvezmények igénybe vétele előtt kell megvásárolni, nem képezi az utazási csomag részét, teljesítése a befizetés napja. A kártyadíj nem visszatéríthető, a kártya névre szól, nem ruházható át. A kártyát a TravelLines Kft. állítja ki a díj befizetését követően.
*Repülőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárat előre kérhetik a légitársaságok, a repülőjegyek visszatéríthetősége pedig a légitársaság mindenkori szerződési feltételei szerint történik, így erre a Nyaralókártya nem érvényes.