HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Rólunk

Néhány szó irodánkról
A TravelLines utazási iroda egy teljes körű utazási szolgáltató, mely télen-nyáron foglalkozik saját utak szervezésével, utazásközvetítéssel, autóbusz üzemeltetéssel, biztosításkötéssel is.
Cégünk, a TravelLines Kft. megbízható, legálisan működő utazási vállalkozás, irodánk a BFKH / Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában U-000865 engedélyszámmal szerepel.
Görögországi nyaralóprogramokkal 2012 óta foglalkozunk, kezdetektől fogva saját, kényelmes Neoplan buszainkkal szállítjuk utasainkat, gondosan megválogatott szálláshelyekre.
Büszkék vagyunk rá, hogy a 2012-es első nyári szezonunk óta ennyi visszatérő utasunk van, ami annak a filozófiának köszönhető, hogy meg akartuk mutatni, igenis lehet minőséget teremteni az alacsony árfekvésű görög buszos utak terén is.
Pénzügyi biztonság
Irodánk stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, mi nem csak egy szezonból tartjuk el magunkat, télen síutakból származik a bevételünk, nyári utakra befolyt előlegeket tehát nem „éljük fel” működési költségekre, hanem rögtön a görög partnereknek továbbítjuk. A TravelLines utazási iroda évek óta minimum 30.000.000 Ft összegű vagyoni kaucióval rendelkezik melyet jelenleg az Alfa Magyarország szavatol 38 millió forint értékben, a korábbi években pedig az Uniqa biztosító garantált. Ezzel a jelenleg hazánkban bejegyzett csaknem 1.000 db. utazási vállalkozás közül a 55 legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda egyike vagyunk. Magas kockázatú charterjáratokat nem üzemeltetünk, hatékony, gazdaságos működésünk és a már említett magas vagyoni biztosítékunk együtt garanciát jelentenek arra, hogy a hozzánk befizetett előlegek nem vesznek kárba, a vállalt utazások elindulnak, a befizetett szolgáltatásokat pedig teljesítjük.
Hellas.HolidayLines.hu az Utazás kiállításon
Az Utasaink és a szakma iránti elkötelezettségünket jelzi, hogy időről időre kiállítóként megjelenünk az Utazás kiállításon is, a piacon továbbra is egyedülállóan kényelmes Neoplan StarLiner autóbuszunkat bemutatva.
Legutóbb új desztinációnkat, Korfut bemutatva voltunk jelen, hogy minél több volt és leendő utasunkkal találkozhassunk, és bemutathassuk új szállásajánlatainkat is.
Ezúton is köszönjük a nagy érdeklődést, a sok foglalást!
Semmi tömegturizmus!
Családias közvetlen hangulat, tömegturizmus óriási létszámai nélkül, visszatérő vendégek által kedvelt szállások és házigazdák!
Nálunk a minőségi buszos utazás nem csak azt, hogy saját Neoplan StarLiner típusú autóbuszaink végzik kizárólag az utaztatást, hanem azt is, hogy a szervezéskor minden annak van alárendelve, hogy buszaink a lehető legrövidebb idő alatt célba érjenek: csak egy desztinációra közlekedhetnek, vidéki felszállás csak Kecskemét és Szeged külvárosában lehetséges, nincsenek felesleges kitérők, megállók, ezt biztosítandó az utazás alatt üzemel a fedélzeti WC is! Egy turnusban maximum két busz indul el. ez létszámban 53 + 54 főt jelent, vagyis nálunk tömegturizmus és az ezzel járó túlfoglalások, fejetlenség, keveredés. Ha a két luxusbuszunk megtelt, lezárjuk a foglalásokat, nem rendelünk tovább járművet más cégtől, mely ezt a színvonalat képtelen lenne nyújtani.
Szálláskínálat
Utasaink gondosan válogatott szállásokra foglalhatnak csak, olyan szállásadókkal, tulajdonosokkal, akik szintén elkötelezettek a vendégek iránt, és apartmanházaik vagy kiváló fekvésűek, vagy minőségük, szolgáltatásaik, megjelenésük kiemelkedő, illetve akár mindez együtt. :) Természetesen a szűk költségvetés adta lehetőségeken belül.
Fogadtatás a helyszínen
Az üdülőhelyeinken megbízható görög partnerirodáink gondoskodnak Utasainkról, akik biztosítják az állandó helyi magyarul beszélő képviselőt(kivéve: Parga), aki a helyszínen életvitel szerűen laknak, több éves tapasztalatuk van a turizmusban, helyi szokások, látnivalók és tudnivalók terén. E helyi partnerirodánk biztosítják hétről hétre a színvonalas fakultatív kirándulásokat, magyar nyelvű idegenvezetéssel, még a kisebb létszámú turnusokban is.