HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Utazás kitérők nélkül

Görögországig meg sem állunk... csak amikor muszáj!
Volt már olyan érzése, hogy 3,5 órája tekereg Önnel a busz Magyarországon, de még a röszkei határállomásig sem jutottak el, ami Budapesttől elvileg mindössze 2 óra? Vagy élt már át olyat, hogy a busszal elvitték egy olyan görög üdülőhelyre, ami több száz kilométerre van az Ön által választott úticéltól, mégis egy buszra ültették fel mindkét csoportot és önnek türelmesen végig kellett várnia mindenki ki- és beszállását, hogy aztán további 2-3 órán át utazzon arra helyre, ahol már az első sörét ihatná a tengerparti tavernában, ha a busz közvetlenül oda ment volna?
Nálunk ez nem fordulhat elő! Az utazást mi úgy szervezzük, hogy a lehető legrövidebb legyen a buszos utazása Budapesttől a görög tengerpartig. Természetesen a határokon mi sem hajthatunk át fékezés nélkül, sőt lesz ahol 4 órán át fogunk várakozni, olykor pihenőket is kötelező tartani, továbbá felvesszük az útba eső két megyeszékhelyről érkező utasokat, de utazásszervezési okokból nem állunk meg, nem teszünk kitérőt, nem raboljuk az Ön idejét!
Pontos indulás, maximálisan 2 vidéki felszállópont és irány a határ!
Egy indulási időpontban mindig csak egy buszunk indul, tehát nincs keveredés, Utasaink is hamar megtalálják a buszt, hiszen nem téveszthető össze más iroda járművével.
Fél órát hagyunk a bepakolásra és felszállásra, utána indulunk. Kb. 50 perc múlva Kecskeméten vagyunk, nem megyünk be a belvárosba, hanem az autópálya melletti bevásárlóközpontnál szállnak be utastársaink, ezután kb. 1 órával később következik Szeged külvárosa, ahonnan mindössze 15 perc a határ.
Nincs várakozás, átszállás, transzferbuszhoz való csatlakozás, vagy átpakolás sem. Sietünk, hiszen nyaralni megyünk.
Ahogy beérünk Görögországba, teljes gőzzel a tengerpart felé!
A határokon a várakozási időt csökkenteni nem tudjuk, maximum annyival, hogy már személyesen ismerjük a határőröket és ők is minket, de ez a sor hosszát nem csökkenti. A kötelező 100km/h-ra beállított sebességkorlátozót nagyobb tempóra nem fogjuk állítani, de ha már elértünk Görögországot, utasainkat a lehető legrövidebb idő alatt a tengerpartra, illetve szigetek esetében a megfelelő kompkikötőhöz szállítjuk.
Nálunk egy busz egy üdülőhelyre megy*, nincsenek összevont járatok, ahogy megérkezünk a busz is megáll, csak este indul majd tovább, amikor hazaszállítja az előző hét vendégeit.
(*Kivéve Parga, hiszen pargai utasainkat a korfui busz szállítja, az utolsó kb. 40 km-et pedig partnerünk mikrobusza vagy taxi viszi a szállásukra. Továbbá desztinációként Paraliát és Olympic Beach-et egynek tekintjük, hiszen csak 3 km van közöttük, mint ahogy Laganas két vége között is, ahol a két szállásunk elhelyezkedik. Csak ezt a 3km kitérőt kell "kibírnia" annak, aki pont nem az első szálláshelyen fog kiszállni)
Utolsó nap csak este indulunk haza!
Az utolsó nap a nyaralásból még az utasoké! A mi szervezésünkben nem fordul rögtön haza a reggel vagy délben kiérkező busz. Minden helyszínünkről a késő délutáni/esti órákban indulunk haza, a szigeteken a busz indulását minden esetben az utolsó kompjárathoz igazítjuk.
Nyugodtan lehet tehát élvezni a tengerpartot, vagy vásárolni, vagy épp óránk nézegetése nélkül hátradőlhetünk még egy taverna teraszán. Összepakolt csomagjainkat közben biztos helyen tudhatjuk, a szállás egy elkülönített részén. Eközben pedig sofőrjeink is sziesztázhatnak, hogy hazafelé is kipihenten indulhassanak útnak.

Budapesti fel/leszállóhely - NÉPLIGET, ÚJ HELYSZÍN!
2019-től a Népliget hátsó részén, az Üllői út felől megközelíthető kereszteződésben várjuk Utasainkat, illetve ide is érkezünk haza. Sajnos a korábban jól bevált Planetárium előtti útszakaszt lezárták a nyilvános forgalom elől, sőt komoly bírságokat is helyezett kilátásba a közetületfelügyelet, ezért kérjük Utasainkat és hozzátartozóikat, hogy saját érdekükben ne is hajtsanak át "megszokásból" a sétány azon szakaszán! A helyszínt pontosan mutató térkép a képre kattintva nagyítható ki.


Kecskeméti felszállópont
Kb. 1 órával a budapesti indulást követően érkezünk Kecskemét határába, utasainkat az Auchan áruház nyugati sarkánál, a buszmegállóban vesszük fel. A képre kattintva nagyítható ki a térkép.
Szegedi felszállópont
Nagyjából 2 órával a budapesti indulást követően érünk Szeged külvárosába, ahol szintén biztosítunk felszállási lehetőséget. A helyszín itt is az Auchan áruház környéke, pontosan a főúton, a Shell töltőállomással szemben található helyközi autóbuszmegálló. A képre kattintva nagyítható ki a térkép.