HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Áram, Wifi, WC, kávé

230 V-os csatlakozó üléspáronként
Nálunk minden üléspár mellett talál egy 230V-os csatlakozót, melyről út közben végig töltheti mobil készülékét, laptopját, mp3 lejátszóját, fényképezőgépét, stb. Tudjuk milyen hamar lemerülnek ezek az eszközök, és milyen unalmas tud lenni nélkülük az út, ezért is szereltettük be az utastérbe ezeket a konnektorokat. (Kérjük elosztót ne hozzanak, egyszerre csak egy készülékkel használják, köszönjük!).
WiFi hálózat
Az utunk legnagyobb része Szerbián, illetve a szigetek megközelítésekor Görögországon át vezet. Ennek megfelelően e két ország 3G hálózatára buszunk tud csatlakozni és a mobil internetet WiFi hálózatunkon keresztül megosztjuk a fedélzeten. (Tehát hazánk területén és Macedóniában, ahol kb. 2 órát töltünk csak, WiFi-t nem biztosítunk). A rendszer sajnos nem hibátlan, a térerő sem Szerbiában, sem Görögországban nem tökéletes, ezen kívül adatforgalmi korlátokba is ütközünk olykor, mely eseten a rendszer "ledob" minket a hálózatról. E problémákért előre is elnézést kérünk, továbbá kérjük kedves Utasaink együttműködését, hogy az egyenletesen használható internet érdekében nagy méretű adatfájlok, videók le/feltöltését, illetve livestream böngészést mellőzék a buszokon.
Fedélzeti WC
Köszönhetően annak, hogy buszunk nincs túlzsúfolva, és a létszám maximum 50 fő körül alakul hetente, módunkban áll utasaink rendelkezésére bocsátani a fedélzeti WC-t. A toalett használatára külföldi útvonalszakaszon nyílik lehetőség, ami ingyenes, viszont annak érdekében, hogy mind öblítővízzel, mind tartálykapacitással/dugulás nélkül kibírjuk az utat, néhány apróságot tartsunk be: 1. indulás előtt még végezzük el szükségleteinket a buszon kívül, azaz ne úgy szálljunk fel a buszra, hogy már 5 percen belül "kell" használni a WC-t 2. a WC-be (a görög szokásokhoz hasonlóan) papírt, törlőkendőt, egyéb hulladékot ne dobjunk, erre van egy külön szemetes 3. a busz WC-ben csak "folyó-ügyeinket" végezzük 4. pihenőkben a benzinkút/étterem mosdóját látogassuk, hiszen ezért is állunk meg 5. dohányozni a buszon szigorúan tilos, ez a WC kabinjára is igaz, a füstérzékelő működésbe lépésekor a busz megáll.
Lavazza olasz kávé
A pihenőhelyeken buszunk személyzetétől kapszulás Lavazza kávét is lehet kérni. Egy csésze kávé ára 1 Eur/300 Ft, aromája és zamata igazi kávé-élményt nyújt, nem úgy mint a buszokon régen megszokott meleg vízből és instant kávéporból kevert "fekete".
Buszunk büféjének állandó tartozékai még a szénsavas ill. mentes ásványvíz, illetve a sör.