HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

4****-os tágas lábtér

A méret a lényeg... a lábtérnél is
Egy 16-23 óra hosszú utazáson talán a legfontosabb komfort tényező a személyes tér mérete. Ez jelenti a busz általános tágasságát, légteret, ablak nagyságát, mely szintén a lehető legnagyobb a buszainkon, de mégis talán a legkritikusabb az ülések közötti távolság, a lábtér, hogy hátra tudjunk dőlni, tudjunk nyújtózkodni.
4*** Royal Class üléstáv minden buszunkon
A német minőségbiztosítási szabványok szerint 83 cm-es üléstávolság a 4 csillagos buszkomfort kritériuma, ezt flottánkban minden busz teljesíti, de ennél tágabb térközök is előfordulnak nálunk!
Ez hazánkban a turistabuszok terén igencsak ritka, hiszen többnyire az a cél, hogy egy busszal minél több utast tudjanak elszállítani. Valóban nem kis "lemondás" ilyen kényelmes üléskiosztás választása egy vállalkozás részéről: a mi extra hosszú, 14 méteres StarLiner buszaink fedélzetén 2-3*-os üléstávokkal akár 63 utasülés is helyet kaphatna, a Royal Class szabvánnyal most mindössze 52 illetve 54 ülés van buszainkban. Vagyis kb. 10 fő, illetve ülés tere van egyenletesen szétosztva utasaink között, Önök ennyivel nagyobb kényelmet kapnak buszainkon.
(A félreértések elkerülése végett a 83 cm nem maga a lábtér, tehát nem az ülőlap és a következő háttámla közötti távolság, hanem egyik ülés adott pontja és következő ülés ugyanezen pontja között mért hossz.)
Mindent a kényelem érdekében!
Egyik buszunk ugyan korábbi tulajdonosánál Norvégiában szolgált, ahol igen magasak az igények minőség és komfort terén, mégis gyárilag 59 üléssel volt felszerelve. Így csak valamivel 80 cm alatti üléstávolságok jöttek volna ki, melyet nem tartottunk megfelelőnek, bár még ez is a magyar átlag komfort felett van.
Meghoztuk a döntést, 6 ülésnek mennie kell: megterveztük az új, 4 csillagos szabvány szerinti üléshálót, és elkezdődhetett az ülések kiszerelése, illetve a végleges, extra kényelmű üléstávok beállítása.
Üléspárok kiszerelése
A képen épp megemelt, és a hátsó ajtón keresztül eltávolított üléspárok már valóban nincsenek a buszon, a kényelem érdekében eltávolítottuk őket. Utasaink számára így kiemelt komfortot biztosítva a hosszú utazáshoz. Aki nem hiszi, látogasson el irodánkba, hogy 4 ülés ki is van állítva, ezeket kedves Utasaink ki is próbálhatják, miközben lefoglalják nyaralásukat.
Belső tér
Végül így néznek ki az üléssorok a 4 csillagos szabvány szerint, szemmel is látható a különbség azok számára, akik többször utaztak már turistabusz fedélzetén. Itt is jól látszik, hogy nemcsak az ülések között van nagy hely, hanem a bőséges légtér is rendelkezésre áll, a fejünk felett sem ütközünk rögtön plafonba, mint egy alacsonyabb járműben vagy egy emeletes buszon, így akár fel is egyenesedhetünk.

Az ülések mindegyike dönthető (a leghátsó sorban is), illetve szélesíthetők is a folyosó felé, karfával, tálcával, biztonsági övvel rendelkeznek egytől egyig.