HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Utasbarát turnusváltás

Fókuszban a gondtalan nyaralás az első és az utolsó napon is!
Útjainkat úgy szervezzük, hogy az érkezés napján már délelőtt kiszállhasson mindenki a szállásánál, és pihenhessen, élvezhesse a nyaralás első napját is.
Nem feledkeztünk meg a hazaindulás napjáról sem: ez a nap is Utasainké, kiszámítható, tervezhető a busz indulásának időpontja, mely minden esetben az esti órákra esik, vagyis szabad programunk van a 8. napon is! Nem kell mobilunkat szorongatva várni a telepített idegenvezető hívását, vagy figyelni a faliújságon a változásokat, nálunk Utasaink rendelkeznek szabadidejükkel a busz esti hazaindulásáig.
Érkezés - legyünk mi az elsők a strandon!
Gyors, jól szervezett érkezés, hogy az 1. nap is nyaralás legyen!

Buszunk egyenesen az üdülőhelyre megy, a település határában a buszra felszáll helyi idegenvezetőnk, kalauzolásával még a délelőtti órákban megérkezünk a szállásokhoz. A buszról le lehet pakolni, a szobák az érkezés időpontjára készen állnak, vagy kijelölt helyre le lehet pakolni a csomagokat a szálláson. Ezt követően már kezdődhet is a nyaralás, utasainkat várja a tenger, a finom görög frappé vagy ínyenc koktélok valamelyik beach bárban.

Ezt kizárólag rövid tájékoztatónk "zavarja meg", mely keretében bemutatkozik helyi képviselőnk, és hasznos információkkal szolgál majd a helyszínnel, szállással, fakultatív programokkal kapcsolatban. Helyi képviselőnk természetesen nem csak ekkor, hanem az egész tartózkodás alatt rendelkezésre áll, várja a felmerülő kérdéseket, és segít bármilyen probléma megoldásában.
Hazaindulás - Az utolsó nap is a nyaralásé...
Nálunk a sofőrök a nemzetközi vezetési idők és pihenőidők szabályozásai szerint egész nap pihennek, és csak az esti órákban - fix, előre meghirdetett időpontban - indulnak haza.
Ennek köszönhetően, utasaink is biztosak lehetnek abban, hogy a hazaindulás napján délben még nem a buszban, hanem a napfényes tengerparton fognak ülni.
A szállásokat reggel ugyan el kell hagyni, de vendégeink részére elkülített hely áll rendelkezásre a szálláson a csomagjaik számára, illetve WC, zuhanyzó is rendelkezésre áll. A nap hátralévő részét tehát zavartalanul lehet élvezni, nyugodtan meg is lehet vacsorázni az egyik hangulatos tavernában, ahogy azt sofőreink is teszik majd.
A busz az esti órákban áll a szálláshoz, akkor be lehet pakolni, és rögtön indulunk is. Így utasaink megúszhatják a görög kánikulában való buszozást, Görögországot a késő esti, éjjeli órákban hagyjuk el. Paralia - Olympic Beach-ről este 5-7 között szokott lenni az indulás időpontja, Zakynthosn az utolsóként 7-kor induló komphoz igazítva fél 6 körül kezdjük a felpakolást, míg Korfun is elegendő 5 körül útra kelni, hogy az este 7 órai komppal elhegyhassuk a szigetet. Pargáról mikrobuszunk este 8 körül indul.