HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Repülővel Korfura

A Wizzair légitársaság (wizzair.hu) szerdánként induló járataival közvetlenül, átszállás nélkül, kb. 1 óra 40 perc repülési idővel juthatunk el Korfu város repülőterére, a szigeten belül pedig kb. 1 órás transzferrel Sidariba, a szállásainkhoz.
Árak: jelenleg egy oda-vissza repülőjegy ára 40.000-77.000 Ft között mozog időponttól függően, de a tarifákat a Wizzair folyamatosan változtatja (megvásárolt repülőjegy ára természetesen már nem módosul). Ezek az árak poggyászok nélkül értendőek, csak az utazó, és legkisebb méretű kézitáskájára vonatkoznak.
Utazás díja: Irodánk repülős út választása esetén 5.000 Ft-tal csökkenti a részvételi díjat, a buszon üléshelyet már nem tart fenn, de a csomagok szállítását biztosítja.
Példa: 2021.június 15., Giorgios Studios: az utazás busszal együtt 49.999 Ft lenne, repülős utazás esetén ebből levonunk 5.000 Ft-ot, így irodánknak 44.999 Ft fizetendő, a WizzAir díjszabása szerint pedig a júni. 16-án induló, majd júni 23.-án hazatérő repülőjáratok együttes díja most 42.280 Ft. Így a teljes utazás repülővel, szállással, csomagok busszal való szállításával együtt 87.479 Ft. (Figyelem, az árak folyamatosan változhatnak!).
Menetrend: tervezett indulás Budapestről 06:20, érkezés Korfura 09:00. Hazafelé indulás 09:40, érkezés Budapestre 10:15.
Foglalás
Elegendő irodánkban foglaláskor jelezned, hogy a buszra nem fogsz felszállni, helyette repülővel utazol, ekkor 5.000 Ft/fő-vel csökkentjük a részvételi díjat.
A repülőjegyet legegyszerűbb saját magadnak lefoglalnod a wizzair.hu oldalon, hogy közvetlen kapcsolatban lehess a WizzAir légitársasággal, és bármilyen változásról (pl. járatkésés, időpontmódosítás) azonnal értesülj. FONTOS: foglaláskor a dátumot, és az utasok adatait nagyon körültekintően kell megadni, mert ezek később már csak jelentős költséggel módosíthatók csak. Korfura a Wizzair a jelenlegi tervek szerint szerdánként és szombatonként is indít majd járatot, ezért különösen vigyázni kell, hogy mind oda- mind vissza a szerdai járatokra foglaljunk!
Amennyiben még soha nem foglaltál repülőjegyet, irodánkban ingyenesen segítünk Neked, és saját bankkártyáddal elkészítjük Neked a foglalást. Ha pedig szeretnéd, hogy a repülőjegy foglalást irodánk intézze, 6.600 Ft foglalási díj ellenében erre is lehetőség van, ebben az esetben minden díjat irodánk felé kell fizedned készpénzben vagy átutalással.
Csomagok
A legtöbb repülőjárattal az a gond, hogy hiába jutányos a jegy ára, ez a tarifa még minden egyes poggyásszal további jelentős költséggel növekszik. Egy nagyobb feladott bőrönd díja repülőnél akár irányonként meghaladhatja a 20.000 Ft-ot is (tehát összesen kb. 40.000 Ft). Mi viszont repülős utasaink részére is biztosítjuk autóbuszunkkal a csomagszállítást, továbbra is súlykorlát nélkül, így a repülős utasok is pakolhatnak a megszokott nagy bőröndjükbe, jöhet a hűtőtáska, akár egy napernyő is! Természetesen buszunk nem tud lépést tartani a repülő sebességével, ezért a csomag feladása a buszra a repülő indulása előtti napon történik, majd hazafelé a repülős érkezést követő napon tudják azokat átvenni.
Az üdülőhelyen a buszunkra feladott csomagokat a szállásokra fogjuk szállítani.
Reptéri transzfer
Korfu repülőterétől Sidari kb. 40 km, ezt a távolságot egyénileg is könnyen át lehet hidalni (Pl bérelt autóval, taxival, menetrend szerinti busszal, stb.), de természetesen mi is tudunk gondoskodni a repülőtéri transzferről, ebben az esetben a transzfer díja megegyezik azzal, melyet a buszos út esetén a komppal való átkelésért kellene fizetni, mely kb. 25 Euró (oda-vissza). Ilyenkor helyi partnerirodánk szervez taxit vagy mikrobuszt a repülővel utazók létszámától függően. Természetesen érkezéskor helyi képviselőnk ugyanúgy várja majd a repülős utasokat is, ahogy ezt a busznál megszokhattátok, nála tudtok majd jelentkezni a fakultatív kirándulásokra is.