HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Utazás Wizz repülővel

Szállásaink már repülőgéppel is elérhetőek!
Továbbra is mi nyújtjuk a legkényelmesebb, és leggyorsabb autóbuszos utazást Neoplan Starliner járműveinkkel Budapest és a kínálatunkban szereplő üdülőhelyek között, azonban tudjuk, hogy sok utazónak ez még mindig nem elég kényelmes, inkább utaznának a tengerpartra néhány óra alatt, repülőgéppel!
Ez eddig alig volt lehetséges, mivel turnusváltásaink nem egyeztek meg a WizzAir járatainak indulásaival, azonban mostantól a menetrendeket összehangoltuk. Így Utasaink akár repülővel is élvezhetik válogatott szálláshelyeinket és kiváló szolgáltatásainkat Korfun, Zakynthoson és Paralia/Olympic Beach-en is!
Foglalás
Elegendő irodánkban foglaláskor jelezned, hogy a buszra nem fogsz felszállni, helyette repülővel utazol, ekkor 5.000 Ft/fővel csökken a részvételi díj, ülőhelyet nem foglalunk, viszont a csomagtérben poggyászaid részére továbbra is fenntartjuk a helyet.
A repülőjegyet legegyszerűbb saját magadnak lefoglalnod, hogy közvetlen kapcsolatban lehess a WizzAir légitársasággal, és bármilyen változásról (pl. járatkésés, időpontmódosítás) azonnal értesülj. Amennyiben még soha nem foglaltál repülőjegyet, irodánkban ingyenesen segítünk Neked, és saját bankkártyáddal elkészítjük Neked a foglalást. Ha pedig szeretnéd, hogy a repülőjegy foglalást irodánk intézze, 6.600 Ft foglalási díj ellenében erre is lehetőség van.
Csomagok
A legtöbb repülőjárattal az a gond, hogy hiába jutányos a jegy ára, ez a tarifa még minden egyes poggyásszal további jelentős költséggel növekszik. Egy nagyobb feladott bőrönd díja repülőnél akár irányonként meghaladhatja a 20.000 Ft-ot is (tehát összesen kb. 40.000 Ft).
Mi viszont repülős utasaink részére is biztosítjuk autóbuszunkkal a csomagszállítást, továbbra is súlykorlát nélkül, így a repülős utasok is pakolhatnak a megszokott nagy bőröndjükbe, jöhet a hűtőtáska, akár egy napernyő is! Természetesen buszunk nem tud lépést tartani a repülő sebességével, ezért a csomag feladása a buszra a repülő indulása előtti napon történik, majd hazafelé a repülős érkezést követő napon tudják azokat átvenni.
Repülőtéri transzfer
Természetesen arra is gondoltunk, hogy a repülőt választó Utasaink hogyan jutnak majd a kiválasztott szálláshoz. Ugyanazon az áron, melyet buszos út esetén a komppal való átkelésért kell fizetni, mi biztosítjuk a transzfert helyi szolgáltatóval a szállásra és onnan vissza. Paralia/Olympic Beach esetén pedig a transzfer ára 50 Eur/fő (oda-vissza).
Ilyenkor helyi partnerirodánk szervez taxit vagy mikrobuszt a repülővel utazók létszámától függően. Természetesen érkezéskor helyi képviselőnk ugyanúgy várja majd a repülős utasokat is, ahogy ezt a busznál megszokhattátok, nála tudtok majd jelentkezni a fakultatív kirándulásokra is.
(A transzfer szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, az utas saját maga is szervezheti a repülőtérről való utazását, pl bérelt autóval, taxival, menetrend szerinti busszal, stb.).