HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Covid-19 biztonság

Miért épp a HolidayLines irodával utazzunk a koronavírus évében? Az alábbiakban pedig összegyűjtöttük irodánk főbb COVID-19 intézkedéseit, melyek további érvek lehetnek, hogy nálunk foglaljátok le nyaralásotokat, vagy a már érvényben lévő foglalásotokat megtartsátok:
Maximális higiénia: autóbuszaink minden út előtt teljes fertőtlenítésen esnek át (utastér, csomagtér, fogantyúk, WC, stb). A vegyszeres kezelésen kívül ózongenerátoros eljárással is gondoskodunk a busz totális vírusmentesítéséről: az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór!
Vírusmentes és biztonságos utazás: A két Neoplan StarLiner buszunk nem csak komfortos, hanem koronavírus szempontból is roppant biztonságos, hiszen a legnagyobb teljesítményű szellőztető rendszer gondoskodik a friss levegőről, és az elhasznált levegő cseréjéről, mindezt természetesen HEPA szűrő segítségével folyamatosan, akkor is, ha az Utas elzárja a feje feletti szellőzőnyílást.
Távolságtartás: nálunk ugyanakkora légtérre fele annyi Utas jut, mint egy 76-88 fős emeletes buszon! Az üléstávolságok mindenhol minimum a német 4 csillagos sztenderdet (83 cm) teljesítik, illetve felül is múlják. Mindez a jó szellőztetéssel együtt minimálisra csökkenti egy esetleges fertőzés lehetőségét.
Kézfertőtlenítés: buszaink első és hátsó ajtajánál is felszereltünk kézfertőtlenítő adagolókat, így bármikor lehetőség van kezünk fertőtlenítésére.
Szájmaszkok: minden Utasunk induláskor kap ajándékba egy mosható textil szájmaszkot, mely jó szolgálatot tehet az utazás, és majd a nyarlás alatt is.
Irodánkat Budapesten várhatóan június 1-én ismét megnyitjuk. Kérjük itt is a szájmaszkok fegyelmezett viselését!
Átfoglalások: aki a pozitív hírek hatására már hamarabb elindulna, a foglalások korábbi dátumra való módosítása ingyenes irodánk Utasai számára!
Utalványok: akik utazási utalványt kértek az idei utazásuk helyett, még most tudnak ismét foglalni a 2020-as útjainkra. A jó hírek hatására bizonyos turnusaink hamar megtelhetnek, a lehetőség tehát csak a készlet ereéig tart. Természetesen utalványaink érvényesek maradnak 2021-ben is.