HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Home Office - Irodánk 06.01.-ig online érhető el!

Kedves Utasaink! Kollégáink egészségenek védelme érdekében irodánkban a személyes ügyfélfogadást március 13.-tól felfüggesztettük. A kedvező fejlemények, a budapesti korlátozások feloldásának köszönhetőnek várhatóan június 1.-én ismét kinyitjuk irodánkat. Addig is természetesen online és telefonon is elérhetőek vagyunk, az ügyintézés és a foglalás zavartalan!
Június 1-től tehát teljes gőzzel ismét állunk utasaink rendelkezésére személyesen, belvárosi irodánban is. Ahogy más irodákban és üzlethelyiségek esetében megszokott, nálunk is kérünk majd Benneteket, hogy viseljetek védőmaszkot.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy irodnánk munkarendje nincs hatással a turnusok indulására, azaz újranyitásunk még nem jelenti rögtön, hogy minden utunk azonnal indulhat. Folyamatosan értesítünk Benneteket az utazások alakulásáról, átfoglalási lehetőségekről. Jelenleg hivatalos és végleges döntés nincs a görög szálláshelyek nyitási dátumáról, illetve a határok nyitásáról. A tendenciák pozitívak, a szakmában mindenki július 1-én várható nyitásra számít.

A Home office időszakban irodánk alábbi elérhetőségeken várja jelentkezéseiteket, kérdéseiteket:
info@holidaylines.hu
+36 70 533 7177
+36 70 533 6622