HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Repülővel Zakynthosra

A Wizzair légitársaság (wizzair.hu) csütörtökönként induló járataival közvetlenül, átszállás nélkül, kb. 2 óra repülési idővel juthatunk el Zakynthos repülőterére, közvetlenül Laganas szomszédságába, a szigeten belül pedig kb. 10 perces transzferrel Laganasba, a szállásainkhoz.
Árak: külön árlisát készítettünk a repülős utasaink számára! 2024-től a zakynthos-i utak esetében a repülőjegyek árát beépítjük a részvételi díjba az alábbi árlista tehát már tartalmazza a szállást, poggyászok szállítását autóbuszunkkal és a retúr repülőjegy árát (fedélzeti- és feladott poggyász, illetve ülőhelyválasztás nélkül).

Repülős utazás már 147.811 Ft/fő-től foglalható!!! Teljes árlistánk itt tölthető le!


A csomagárak az örökké fel/le változó repülőjegyárak miatt folyamatosan változnak, így a részvételi díjak is dinamikusan módosulhatnak. Emiatt az árlista is csak tájékoztató jellegű, konkrét ajánlatért forduljatok irodánkhoz, ahol aktuális árajánlatot fogunk adni, mely 48 órán át érvényes, foglalás után pedig már fix marad.
Menetrend: tervezett indulás Budapestről 12:30 körül, érkezés Zakynthosra 15:40. Hazafelé indulás 16:15 körül, érkezés Budapestre 17:15, a WizzAir jellemzően szezon közben néhány órával módosít(hat)ja a menetrendet.
Foglalás
Repülős utazásnál a dátum / uticél kiválasztása után konrét ajánlatot küldünk az utazás részvételi díjáról, melyet 48 órán át tudunk tartani. Ennyi idő alatt szükséges megadni a személyi adatokat (név, születési dátum), illetve befizetni a HolidayLines nyaralóbérletet és a 80.000 Ft/fő repülőjegy foglalási díjat.
Ezt követően a repülőjárat már nem módosítható, nem mondható le. Az utazás további szolgáltatásaira (szállás, csomagszállítás) természetesen továbbra is irodánk általános feltételei, nyaralóbélet által biztosított kedvezmények, módosítás stb.
Innentől kezdve nincs további gondod az utazással, mi szervezünk mindent, vásároljuk a repülőjegyet, kiállítjuk és elküldjük Neked a beszállókártyát, rendeljük a repülőtéri transzfert, szállítjuk a csomagokat, és helyi képviselőnk vár majd a helyszínen!
Csomagok
A legtöbb repülőjárattal az a gond, hogy hiába jutányos a jegy ára, ez a tarifa még minden egyes poggyásszal további jelentős költséggel növekszik. Egy nagyobb feladott bőrönd díja repülőnél akár irányonként meghaladhatja a 20.000 Ft-ot is (tehát összesen kb. 40.000 Ft). Mi viszont repülős utasaink részére is biztosítjuk autóbuszunkkal a csomagszállítást, továbbra is súlykorlát nélkül, így a repülős utasok is pakolhatnak a megszokott nagy bőröndjükbe, jöhet a hűtőtáska, akár egy napernyő is! Természetesen buszunk nem tud lépést tartani a repülő sebességével, ezért a csomag feladása a buszra a repülő indulása előtti napon történik, majd hazafelé a repülős érkezést követő napon tudják azokat átvenni. Az üdülőhelyen a délutáni buszos gyülekezőnél vehetitek át a csomagokat, illetve adhatjátok fel újra hazafelé.
Reptéri transzfer
Zakynthos repülőterétől Laganas kb. 6 km, ezt a távolságot egyénileg is könnyen át lehet hidalni (Pl bérelt autóval, taxival, menetrend szerinti busszal, stb.), de természetesen mi is tudunk gondoskodni a repülőtéri transzferről, ebben az esetben a transzfer díja megegyezik azzal, melyet a buszos út esetén a komppal való átkelésért kellene fizetni, mely kb. 29 Euró (oda-vissza). Ilyenkor helyi partnerirodánk szervez taxit vagy mikrobuszt a repülővel utazók létszámától függően. Természetesen érkezéskor helyi képviselőnk ugyanúgy várja majd a repülős utasokat is, ahogy ezt a busznál megszokhattátok, nála tudtok majd jelentkezni a fakultatív kirándulásokra is.