HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

PCR teszt utasainknak 7.500 Ft-ért

Aki irodánkkal utazik nyaralni, a görögországi belépéshez, vagy akár a Magyarországra történő hazatéréshez kedvezményes tarifa mellett készíttethet hivatalos PCR tesztet partnerlaborunkban, ahol az alábbiak szerint végzik a vizsgálatot:
-Egyszerű online időpontfoglalás,
-Eredmény 24 órán belül (a reggel vett minta eredménye általában délutánra elkészül),
-Leletkiadás angol nyelven is,
-Labor helye: Budapest, III. kerület.
-Fizetés közvetlenül a labornak készpénzben vagy bankkártyával.

Jelentkezés, vizsgálat menete
A kedvezményes vizsgálat feltétele, hogy irodánknál az utazás teljes részvételi díja ki legyen egyenlítve, és az indulás napja 20 napon belül legyen.
-Ezt követően PCR tesztelési igényüket jelezzék e-mailben, ehhez a tesztre jelentkező neve szükséges, illetve az utazás dátuma, uticélja.
-Irodánk az igénylést követően küld majd egy kedvezmény kódod, és egy weboldal címet, ahol online tudnak időpontot foglalni a laborba, illetve egy részletes tájékoztatást a foglalás, vizsgálat menetéről.
-Ezután már csak annyi teendő marad, hogy elmenjen a lefoglalt időpontra.
-A lelet a megadott e-mail címre fog érkezni (kérjük időpontfoglaláskor kérjék az angol nyelvű igazolást).
Mikor szükséges PCR teszt?
-Görögországi belépéshez szükséges 72 órán belüli negatív PCR teszt, amennyiben az utazó nem rendelkezik védettséggel (azaz nem kapta meg indulás előtt min. 14 nappal mindkét oltást, vagy nem esett át a covid19 betegségen az utazás előtt min. 2., max. 9 hónappal, vagy mindezt nem tudja igazolni). A Görögországba való belépés szabályait itt foglaltuk össze >>>

-A Magyarországra való hazatéréshez akkor van szükség PCR tesztre, ha az utazónak nincs védettségi igazolványa, vagy nem esett át az elmúlt 6 hónapban a covid19 fertőzésen, és szeretné lerövidíteni a hatósági karantén idejét (jelenleg két különböző, 48 óra különbséggel elvégzett PCR teszt válthatja ki a karantént). A hazatéréskor érvényes szabályokat itt foglaltuk össze >>>
A gyermekek PCR teszt költségét júniusban kifizetjük!
A 06.30.-ig induó útjainkra a gyermekek tesztjét mi fizetjük, amennyiben legalább két felnőttel utaznak, 16 éves kor alattiak, a tesztet az általunk kijelölt laborban végzik el. A tesztért a laborban ugyanúgy ki kell majd fizetni a 7.500 Ft-os kedvezményes árat, azonban ezt az összeget a részvételi díjból levonjuk, a különbözetet visszatérítjük. Ez az akció gyermekenként egy PCR tesztre érvényes.