HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Karanténmentes foglalás

A határátlépés szabályait és a járványügyi rendelkezéseket nem tudjuk befolyásolni, de tudunk olyan foglalási feltételeket alkotni, amiben kedves utasaink biztonsággal tudnak jelentkezni nyaralásra, nem kockáztatják a pénzüket. Jelenleg az utazások egyik legnagyobb akadálya a hazatéréskor előírt - még negatív PCR teszt birtokában is - több napos karantén. Így irodánk erre vonatkozóan nyújt rugalmas feltételeket, illetve ismertetjük a görögországi beutazási szabályokat is.
Belépés Görögországba május 15.-től karantén nélkül!
A görög idegenforgalmi miniszter világos nyilatkozatot tett: május 15-től eltörlik a jelenlegi utazási korlátozásokat, és szabad lesz a turisztikai célú belépés azok számára, akik egyet az alábbi három egészségügyi feltételből igazolni tudnak: (1) friss PCR covid19 teszt (ahogy ez tavaly nyáron is működött) VAGY (2) védettség koronavírus ellenei védőoltás által VAGY (3) védettség korábbi covid19 fertőzés után (anitest igazolás).
Ezzel tehát a Görögországba való belépés karantén nélkül lehetséges, az érintett tranzitországok (Szerbia, Észak-Macedónia, esetleg Bulgára) pedig eddig sem korlátozták az átmenő forgalmat.
Hazatérés Magyarországra
Jelenleg a kormányunk minden külföldi országot "piros" azaz utazásra nem javasolt területnek nyilvánít, hazatérés csak karanténnal, illetve két PCR teszttel (a második PCR tesztig továbbra is karantén) lehetséges.
Nem tudhatjuk, milyen szabály lép majd ennek helyébe nyáron (lesz-e egyáltalán változás?), de a HolidayLines Nyaralóbérlettel foglaló utasok számára az alábbi foglalási feltételeket kínáljuk fel:
-Amennyiben érvényben marad a jelenlegi szabályozás a választott turnusra, vagy új szabályozás lép életbe de továbbra is 24 órát meghaladó karantént írnak elő, mely nem váltható ki egyetlen teszttel, vagy egyéb (az utas számára már a kiutazás miatt is rendelkezésre álló igazolással), az utazás dátuma az indulás előtt legfeljebb 14 nappal módosítható (akár későbbre, akár korábbra).
-Ha végül a fenti okokból egyetlen turnusban sem valósulhat meg a karanténmentes hazatérés, részvételi díjként befizetett összeget irodánk visszatéríti a szezon végén (2021. október 8-ig.).
(A Nyaralóbérlet 9.900 Ft-os ára továbbra sem téríthető vissza, ez fedezi a készenlént, a foglalások, a szervezés, az adminisztrációk költségét).