HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Előfoglalási akció április 15.-ig

2023 nyara már foglalható a Hellas.HolidayLines.hu-nál!

Megjelentek a részvételi díjak a 2023-es nyaralásainkra, árainkat úgy határoztuk meg, a jelenleg reálisan előrejelezhető gazdasági tendenciák, ármozgások miatt ne kelljen utólagos áremelkedéseket kezdeményeznünk.

Azóta mind az árfolyam, mind az üzemanyagok soha nem látott mértékben növekedtek, e mellett a jó fekvésű szállások iránti kereslet nem csökkent, azat továbbra is szívesen foglalják a turisták egész Európából, e szállások megtartása érdekében nekünk is egyre magasabb szobaárat kell fizetnünk. Az utazások árai ennek megfelelően emelkedtek, ugyanakkor idén már egészen 420 Ft-os Euró árfolyamig, illetve 900 Ft/liter üzemanyagárig árgaranciát vállalunk!

A foglaláshoz most is elegendő befizetni a HolidayLines nyaralóbérlet (9.900 Ft/fő) díját, további előleg illetve részvételi díj befizetése ráér 2023. április 1-ig.

2023-ben folytatódik az előző szezonban már bevált, Wizzair menetrend szerinti repülőjárataihoz igazított foglalás: az Utasok csomagjainak szállítását buszunkkal vállaljuk, foglaljuk a szállást, és igény esetén a repülőtéri transzfert is.
Repülős utazás jelenleg a Paralia/Olympic Beach és Korfu nyaralásainkhoz foglalható.
Szokás szerint a hetente kb. 50 fő a maximális létszámunk, emiatt érdemes tehát mielőbb lekötni a férőhelyeket, mielőtt elfogynának!
Korfu
Villa Mariposa: már 64.444 Ft/fő-től... további árak >>>

Gela Appartements: HAMAROSAN!
Zakynthos
Blue Waves Residences: már 73.333 Ft/fő-től... további árak >>>

Mare Blu Studios: már 61.111 Ft/fő-től...további árak >>>
Paralia és Olympic Beach
Villa Sunny: már 37.777 Ft/fő-től... további árak >>>

Christina Palace: már 59.999 Ft/fő-től...további árak >>>
Parga
Harmony Garden: már 68.888 Ft/fő-től további árak >>>

Nakos Studios: 57.777 Ft/fő-től további árak >>>