HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Előfoglalási akció december 11.-ig

2024 nyárra már foglalhattok a HolidayLines.hu-nál!

Megjelentek a részvételi díjak a 2024-es nyaralásainkra, egyelőre még csak Zakynthos szigetére, de hamarosan bővül a lista és meg fog jelenni az összes desztinációnk!

Árainkat a szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalához képest alacsonyan tartjuk, alig módosultak az idehez képest, sőt, akik 2023-ban listaáron foglaltak, azok most az előfoglalási akcióban még kedvezőbb áron is találnak majd utazást! Ehhez nincs már teendő mint december 11. előtt foglalni, hiszen utána a 2024-es listaáraink lesznek érvényben a mostani kedvező "first minute" tarifák helyett... Akciónk a szálláskapacitások 25%-áig érvényes.

A foglaláshoz most is elegendő befizetni a HolidayLines nyaralóbérlet (14.000 Ft/fő) díját, további előleg illetve részvételi díj befizetése ráér 2024. február 15-ig.

2024-ben folytatódik az előző években már bevált, Wizzair menetrend szerinti repülőjárataihoz igazított foglalás: az Utasok csomagjainak szállítását buszunkkal vállaljuk, foglaljuk a szállást, és igény esetén a repülőtéri transzfert is.
A repülős utazás 2024-ben ismét elérhező lesz Zakynthos szigetére is, a turnusváltást csütörtökre helyeztük át, hogy a Wizzair légjáratával is utazhassatok, amennyiben a buszunk nem elég gyors számotokra!
Szokás szerint a hetente kb. 50 fő a maximális létszámunk, emiatt érdemes tehát mielőbb lekötni a férőhelyeket, mielőtt elfogynának!
Korfu
Villa Mariposa: 72.222 Ft/fő-től... további árak >>>

Gela Appartements: 69.999 Ft/fő-től... további árak >>>
Zakynthos
Aqua Blue Studios: már 72.222 Ft/fő-től...további árak >>>

Blue Waves Residences: már 95.555 Ft/fő-től... további árak >>>

Aktypis Deluxe Studios: már 79.999 Ft/fő-től...további árak >>>
Parga
Nakos Studios: 43.333 Ft/fő-től...további árak >>>

Harmony Garden: 51.111 Ft/fő-től...további árak >>>
Paralia és Olympic Beach
Villa Sunny: HAMAROSAN további árak >>>

Christina Palace: HAMAROSAN további árak >>>