HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Ezer forintos foglalás

Lassan Európa újraindul, enyhülnek a korlátozások és tárgyalnak a határok turisztikai célú megnyitásáról is! Tudjuk, hogy sokan szeretnétek nyaralni, a pénzt is összegyűjtöttétek az utazásra, de még sok a bizonytalanság...
Mi lesz, ha mégsem lehet utazni, ha a munkahely nem biztosít szabadságot, ha továbbra is karanténba kell vonulniuk a hazatérőknek?
Erre találtuk ki Nektek az 1.000 forintos foglalást! Fejenként mindössze ezer forintért félretesszük Nektek a választott szállást és a hozzá tartozó buszhelyeket. A részvételi díj további összegét csak akkor kell rendezni, ha a helyzet rendeződik, és teljes bizonyossággal tudjuk indítani az utakat, illetve Ti is biztosan el tudtok jönni az utazásra.
Hogy is működik egy ilyen foglalás, miben tér el a szokásos utazási szerződéstől, amelynek keretében 40% előleget kell fizetni, vagy akár a teljes utazás árát?

Előnyök:

  • Nem okoz anyagi nehézséget a foglaló megfizetése, hiszen egy 4 fős családnál 4.000 Ft-tal már leköthető az utazás.

  • Amennyiben az utazás nem jöhet létre további korlátozások miatt, akkor mi ezt a foglalót visszafizetjük, vagy át tudjuk írni másik dátumra, tehát ez a kis összeg sem veszik el.

  • Könnyedén, és minimális kockázattal megszervezhető a nyaralás, így a családnak lehet egy biztos üdülési terve arra az esetre, ha minden jól alakul.

  • A foglaló nem külön díj, levonódik majd a befizetendő részvételi díjból.

  • A teljes részvételi díjat csak akkor kell befizetni, ha már az utazás teljes biztonsággal megvalósul (a turisták kiutaztatása Görögországba engedélyezett, nincs karanténhoz kötve és az üdülőhelyen nincs új fertőzési hullám).

  • Amennyiben a megnyugató hírek már jóval korábban, mint az indulás előtt 30 nappal olvashatóak, buszaink pedig rendszeresen járnak, akkor sem kérjük a teljes összeg befizetését, csak az előleg 40%-ra történő kiegészítését. A teljes összeg csak 30 nappal indulás előtt fizetendő, mint a hagyományos szerződéseknél.

  • Az utazók értesítést kapnak arról, hogy az utazás biztosan lebonyolítható, ennek kiküldését követően 3 munkanap is rendelkezésre áll a befizetés kiegészítésére (40%-os előlegre vagy teljes részvételi díjra).

  • Amennyiben még csak az 1.000 Ft foglaló befizetése történt meg és az utazó mégsem tud eljönni a nyaralásra, (nem kap szabadságot a munkahelyen, továbbra is tart a fertőzésveszélytől, vagy bármilyen más okból), a bánatpénz mindössze az 1.000 forintos foglaló, irodánk további lemondási díjra nem tart igényt.

Esetleges hátrányok:
-Ilyen kedvezményes foglalást csak azoknál a turnusoknál tudunk elfogadni, ahol a már bejelenkezett utazók aránya nem éri el a teljes turnus férőhelyeinek 60%-át.
-Mivel az 1.000 Ft foglaló csak egy jelképes összeg, ebből az árfolyam kockázatot nem tudjuk kivédeni, emiatt az utazás árát euróban tudjuk csak garantálni, a végső részvételi díj kiszámítása forintban a napi MNB középárfolyam alapján történik (azon a napon elszámolva, amely napon a részvételi díj befizetése történik).
-Amennyiben biztossá válik az utazás lebonyolítása, és értesítjük erről az utazót, de mégsem történik meg a további részvételi díj befizetése, az utazást törölnünk kell, hogy a biztosan utazó turistáknak biztosíthassuk a helyeket. Ez esetben a befizetett foglaló nem visszatéríthető.

További kérdések esetén forduljatok hozzánk bizalommal!
info@holidaylines.hu
70-533-6622