HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Koronavírus tájékoztató

Kedves Utasaink!

Új időszak köszöntött be pandémia idővonalán, mindannyiunk szerencséjére a "koronavírus pánikhangulat" csökken, feloldották a budapesti és vidéki kijárási korlátozásokat, és a nemzetközi színtéren is több határnyitás valósult meg, vagy hirdettek erre vonatkozóan konkrét dátumot (Pl. Szlovénia, osztrák-német határ, Olaszország, enyhítések a szerb határokon). Ami számunkra fontos, hogy mind nálunk, mind Görögországban és a tranzitországokban (Szerbia és Észak-Macedónia) kézben tartják a vírus terjedését, többségében pedig az éppen aktív fertőzöttek száma csökkenő. Ezek a tényezők ebben a térségben is előrevetítik a határnyitás közeli lehetőségét.

Szeretnénk megnyugtatni tehát Benneteket, hogy újult erővel készülünk a nyárra, bízunk abban, hogy szépen lassan a kóros aggodalom helyébe a racionalitás lép majd a nemzetközi diplomáciában, és valóban elindulhatnak utazásaink!
Görög partnereink is várják a korlátozások végét és a vendégek érkezését, irodánkban pedig mind személyzetünk, mind a két gyönyörű luxusbuszunk a szezonra felkészítve áll készen az első turnusok indítására.

A három deszinációnk (Pieria-Paralia, Zakynthos, Korfu) közül jelenleg egyiken sincsen koronavírusos fertőzött! Egyik sem volt súlyosabban érintett terület, a járvány tetőzésekor is 5-6 fertőzöttet regisztráltak, egyetlen haláleset történt, a többi beteg azóta meggyógyult a betegségből.

Folyamatosan figyeljük az eseményeket, természetesen az utazásokat csak abban az esetben indítjuk el, ha a nyaralás és az odautazás biztonságos lesz. Abban is biztosítunk mindenkit, hogy amint "zöld utat kap az utaztatás", mindenképpen elindulnak útjaink, akkor is, ha a bizonytalanság miatt kevés jelentkező maradt az adott hétre. Ennek érdekében határoztunk arról a garanciáról, hogy már 10 fős létszámtól minden buszjáratunkat el fogjuk indítani Görögországba!
  • Ezer forintos foglalás: már 1.000 Ft/fő előleggel lefoglalható a nyaralás, ennél nagyobb összeg kockáztatását nem kérjük senkitől, amíg az utazások indulását megengedő törvények és nemzetközi megállapodások létre nem jönnek.
  • Maximális higiénia: autóbuszaink minden út előtt teljes fertőtlenítésen esnek át (utastér, csomagtér, fogantyúk, WC, stb.
  • Vírusmentes és biztonságos utazás: A két Neoplan StarLiner buszunk nem csak komfortos, hanem koronavírus szempontból is roppant biztonságos, hiszen a legnagyobb teljesítményű szellőztető rendszer gondoskodik a friss levegőről, és az elhasznált levegő cseréjéről, mindezt természetesen HEPA szűrő segítségével folyamatosan, akkor is, ha az Utas elzárja a feje feletti szellőzőnyílást.
  • Távolságtartás: nálunk ugyanakkora légtérre fele annyi Utas jut, mint egy 76-88 fős emeletes buszon! Az üléstávolságok mindenhol minimum a német 4 csillagos sztenderdet (83 cm) teljesítik, illetve felül is múlják. Mindez a jó szellőztetéssel együtt minimálisra csökkenti egy esetleges fertőzés lehetőségét.
  • Kézfertőtlenítés: buszaink első és hátsó ajtajánál is felszereltünk kézfertőtlenítő adagolókat, így bármikor lehetőség van kezünk fertőtlenítésére.
  • Szájmaszkok: minden Utasunk induláskor kap ajándékba egy mosható textil szájmaszkot, mely jó szolgálatot tehet az utazás, és majd a nyarlás alatt is.
  • Irodai ügyfélszolgálat: irodánkat Budapesten várhatóan június 1-én ismét megnyitjuk. Kérjük itt is a szájmaszkok fegyelmezett viselését!
  • Átfoglalások: a foglalások későbbi dátumra való módosítása továbbra is ingyenes irodánk Utasai számára!
  • Utalványok: akiknek az utazása elmarad, azok nem csak későbbi dátumra módosíthatnak, hanem kérhetik az addig befizetett összeg jóváírását utazási utalvány formájában is, melyet nem csak idén, hanem akár 2021-ben is szabadon felhasználhatnak.

Hamarosan tehát nyaralhatunk, bízunk egy szép nyári szezonban! Addig is kitartás, még egy kis türelmet kérünk és nem sokára együtt ihatunk a görög parton jó hideg frappét vagy egy finom Mythos-t!
Hellas.HolidayLines.hu