HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

Őszi 2 hetes akciók

Idén összel első alkalommal hirdetjük meg két hetes - két üdülőhelyre szóló nyaralásainkat, melyek keretében Korfu és Parga gyönyörű tájait és strandjait ismerhetitek meg, és pihenhetitek ki magatokat 15 nap alatt!
Program
-Az első hét Korfun telik majd, buszunkkal kedden délelőtt indultok, majd komppal érkeztek a szigetre szerdán reggel, és következő szerdáig élvezhetitek Sidari homkos strandjait.
-A hét elteltével a szerdai reggel szükséges elhagyni a korfui szállást, napközben még Sidari-ban telik a nap, egészen délutáni órákig szabadprogram (csomagok, bőröndök a szálláson), délután érkezik a busz és a kora esti komppal keltek át a szárazföldre. A kikötőtből autóbuszunk szállít tovább (kb. 15 km), majd minibusz vagy taxi segítségével szállítunk Bennetek Parga városába, a Valtos öbölben található szállásainkig (érkezés a szállásra a késő esti órákban).
-A második hét így szerda estétől következő szerdáig a gyönyörű Pargán telik majd, ahol szintén nagyszerű programok is várnak Benneteket.
-A második hét végén pedig egészen estig maradhattok az üdülőhelyen, csak este 8 körül érkezik majd értetek a transzferbusz, mely az autópályáig visz Benneteket, ahol felszállhattok saját buszunkra. Hazaérkezés csütörtök kora délután.
Akciós árak 2021 őszi turnusaira:
Aug. 24.: 122.222 Ft/fő (2 hét)
Aug. 31.: 111.111 Ft/fő (2 hét)
Szept. 07.: 99.999 Ft/fő (2 hét)

Az árak Korfun a Villa Mariposa vagy Giorgios szállásokra, Pargán pedig a Harmony Garden vagy Nakos szállásokra érvényesek.
Helyszínen fizetendő: 25 Eur kompdíj/transzferdíj + 10 Eur üdülőhelyi díj.
Az árak már tartalmazzák a HolidayLines nyaralóbérlet díját, az ajánlat csak e bérlet megvásárlásával érvényes.