HUF / EUR
Hellas.HolidayLines.hu Görögországig meg sem állunk.

2 hetes akciók

Kedves Utasaink!

2021 őszén hirdettük meg első alkalommal a két hetes - két üdülőhelyre szóló nyaralásainkat, melyek keretében Korfu és Parga gyönyörű tájait és strandjait ismerhetitek meg, és pihenhetitek ki magatokat 15 nap alatt! A nagy sikerre való tekintettel idén folytatjuk ezt a programot!
Program
-Az első hét Korfun telik majd, buszunkkal csütörtökön délelőtt indultok, majd komppal érkeztek a szigetre péntek reggel, és következő péntekig élvezhetitek Sidari homkos strandjait.
-A hét elteltével a péntek reggel szükséges elhagyni a korfui szállást, napközben még Sidari-ban telik a nap, egészen délutáni órákig szabadprogram (csomagok, bőröndök a szálláson), délután érkezik a busz és a kora esti komppal keltek át a szárazföldre. A kikötőből autóbuszunk szállít tovább (kb. 15 km), majd minibusz vagy taxi segítségével szállítunk Bennetek Parga városába, a Valtos öbölben található szállásainkig (érkezés a szállásra a késő esti órákban).
-A második hét így péntek estétől következő péntekig a gyönyörű Pargán telik majd, ahol szintén nagyszerű programok is várnak Benneteket.
-A második hét végén pedig egészen estig maradhattok az üdülőhelyen, csak este 8 körül érkezik majd értetek a transzferbusz, mely az autópályáig visz Benneteket, ahol felszállhattok saját buszunkra. Hazaérkezés szombat kora délután.
Már foglalhatóak a 2 hetes utazások!
2 hetes Korfu-Parga utazásainkra külön ártáblázat van érvényben, melybe már beépítettük a 2-hetes kedvezményeket is!

Két hetes Korfu + Parga kombinált turnusok 2024-es árlistája itt tekinthető meg >>>
Helyszínen fizetendő: 40 Eur/fő kompdíj/transzferdíj + 15 Eur/fő üdülőhelyi díj. Az árak már tartalmazzák a HolidayLines nyaralóbérlet díját, az ajánlat csak e bérlet megvásárlásával érvényes.
AKCIÓS 2 hetes turnusok - amíg a készlet tart: 06.06.-tól: 33.000 Ft/fő kedvezmény (már csak 2 szoba). 06.13-tól: 24.000 Ft/fő kedvezmény (már csak 2 szoba). 06.20.-tól: 20.000 Ft/fő kedvezmény. (A kedvezmények a 2024-es árlistából
vonhatók le.