Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

HolidayLines

 

 

 

 


 
  Kitűnő szervezés - hogy az utazás valóban élmény legyen!
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2012 katalógus letöltés

Prospektus


 

Néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

- Pontos, minőségi utazásszervezés
- 4 csillagos Neoplan Starliner luxusbusz
- Minőségi szállások
- Képzett profi személyzet az irodában, a buszon és a helyszínen
- A 8 nap 7 éjszakás turnusból 8 NAP A NYARALÁS, nem megy el az első és az utolsó az utazásra és turnusváltásra.


Lássuk a részleteket:

 
  Utazás  
 


Neoplan Starliner****


Neoplan Starliner****

- Indulás, kiutazás
Szervezésünkben hétről hétre ugyanazon az útvonalon, ugyanaz a (képeken is látható) busz fog közlekedni. Budapestről a Planetárium parkolójából indulunk (Népliget, metró megálló), ezt követeően az M5 autópályán haladunk végig, amely mentén fekvő városokban biztosítunk lehetőséget felszállásra, de kitérőt nem teszünk, ezzel is igyekszünk minimálisra csökkenteni a menetidőt.
Veszprémből, Várpalotáról, Siófokról és Székesfehérvárról 2.000 Ft/fő áron biztosítunk transzfert Budapestre (oda-vissza).
Paralia, Olympic Beach esetében az indulás Budapestről hétfőn kb. 15:00, Zakynthos szigetére pedig péntekenként reggel 06:00.

- Utazás négy csillagos, Royal Class komfortú busszal (83 cm-es extra üléstávval!)
Csak saját busszal utaztatunk nyáron, hétfőnként Paraliára és Olympic Beach-re, péntekenként pedig Zakynthos szigetére indul a buszunk. A képeken is látható jármű a kategória legkényelmesebb buszának számító Neoplan Starliner, mely biztosítja, hogy a görög tengerpartig tartó 16-23 órás buszos utazás kellemesen teljen. Járművünkön a szokásos DVD, LCD televízió, automata légkondícionáló, WC és egyéb berendezéseken felül a legfontosabb kényelmi extra a 83 cm-es üléstáv, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos 49 fős turistabuszokban!
További részleteket buszunkról itt olvashat >>>

- Buszunk egy úton csak egy területre közlekedik!

Leggyakrabb panasz, amit a görög utakkal kapcsolatban hallani lehet, hogy ha gyorsan le is ér a busz Görögországba, utána 2-3 kölönböző régióba is kell szállítania utasokat, így például egy Paralia-ba közlekedő járat gyakran kitér még Stavros vagy Sarti felé is, ezzel akár 5-8 órával is megnőhet az utazással és várakozással eltöltött idő, arról nem is beszélve, hogy a buszsofőrök gyakran nem tudják, hogy a másik üdülőhelyen hová, melyik hotelhez is kell menni.
Irodánknak viszont nem a tömegturizmus a célja, mi csak egy buszra tervezünk turnusonként, és azt egyszerre egyetlen üdülőterületre küldjük, azon belül is csak 2-3 apartmanházhoz szállítunk utasokat. Így garantáltan nem lesznek feleslegesen megtett kilométerek, és várakozással töltött hosszú órák!

 
  Érkezés  
 
Neoplan Starliner****

- Gyors, jól szervezett érkezés, hogy az 1. nap is nyaralás legyen!

Buszunk egyenesen az üdülőhelyre megy, a település határában a buszra felszáll helyi idegenvezetőnk, kalauzolásával még a délelőtti órákban megérkezünk a szállásokhoz. A buszról le lehet pakolni, a szobák az érkezés időpontjára készen állnak, vagy csomagszobát biztosít a szállásadó. Ezt követően már kezdődhet is a nyaralás, utasainkat várja a tenger, a finom görög frappé vagy ínyenc koktélok valamelyik beach bárban.

- Rövid tájékoztató a helyszínnel, szállással, fakultatív programokkal kapcsolatban, bemutatkozik helyi képviselőnk
Az érkezés napján egy megbeszélt időpontban helyszínen tartózkodó képviselőnk bemutatja a szűkebb/tágabb régiót, hasznos tanácsokkal látja el utasainkat, bemutatja a választható fakultatív kirándulásokat, programjavaslatokat tesz a hétre vonatkozólag. Helyi képviselőnk természetesen nem csak ekkor, hanem az egész tartózkodás alatt rendelkezésre áll, várja a felmerülő kérdéseket, és segít bármilyen probléma megoldásában.

 
  Nyaralás, szállás  
 
- Hét közben zavartalan pihenés, kikapcsolódás, jól szervezett opcionális programokkal színesítve

Főbb szállásainkon a turnus alatt nincs további turnusváltás, tehát nem kell attól tartani, hogy hét közben újabb busz érkezik, egész nap megy a költözködés, takarítás stb.
Az extra élményekre, ill. kirándulni vágyó utasaink a turnus alatt színes programválasztékból böngészhetnek maguknak, a kirándulásokon magyar nyelvű az idegenvezetés. Inkább egyénileg kalandozó utasaink kint tartózkodó kollégánktól kaphatnak ötleteket, tanácsokat a javasolt uticélokról, szórakozási lehetőségekről.


- Minőségi szálláshelyek
Szándékosan kisebb apartmanházakat választottunk, amelyek szinte csak a mi utasainknak vannak fenntartva. Ezek a szállások kiváló fekvésűek, több közülük a part mentén található, saját stranddal, medencével, a távolabbiak is maximum 2-3 utcasaroknyira fekszenek a homokos parttól.
Az épületek, szobák kialakítása, felszereltsége, minősége is felette áll a megszokottnak. Minden szállásunkon igényelhető légkondicionálás, van TV (több helyen magyar csatornákkal is), felszerelt konyhasarok, fürdőszoba/WC. Paralián és Olympic Beach-en két, szinte teljesen új építésű szállásra várjuk utasainkat, igényes, hotelszoba jellegű stúdiókkal, apartmanokkal. Zakynthos szigetén páratlan fekvése teszi szállásainkat különlegessé, hiszen közvetlenül a tengerparton találhatók, mégis ugyanannyiba kerülnek, mint a 200-300 m-rel távolabb eső társaik. Emellett a központ is 600 m-en belül található, mégis mindkét helyszín igen nyugodt, csendes, tökéletes a pihenéshez.
.
 
  Hazautazás  
 
Neoplan Starliner****

- Hazaindulás vacsora után! Az utolsó nap is a nyaralásé...
Nálunk a sofőrök a nemzetközi vezetési idők és pihenőidők szabályozásai alapján egész délután pihennek, és csak az esti órákban indulnak haza.
Ennek köszönhetően, utasaink is biztosak lehetnek abban, hogy a hazaindulás napján délben még nem a buszban, hanem a napfényes tengerparton fognak ülni.
A szállásokat reggel ugyan el kell hagyni, de vendégeink részére külön csomagszoba áll rendelkezésre, ill. egy WC, zuhanyzó is fenn van tartva. A nap hátralévő részét tehát zavartalanul lehet élvezni, nyugodtan meg is lehet vacsorázni az egyik hangulatos tavernában, ahogy azt sofőreink is teszik majd.
A busz az esti órákban áll a szálláshoz, akkor be lehet pakolni, és rögtön indulunk is. Így utasaink megúszhatják a görög kánikulában való buszozást. Görögországot a késő esti, éjjeli órákban hagyjuk el, Magyarországra pedig szerdán kora délután érkezünk (Paralia, Olympic Beach-ről), illetve vasárnap késő este (Zakynthosról).
   
 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu