Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

HolidayLines

 

 

 

 


 
  Kitűnő szervezés - hogy az utazás valóban élmény legyen!
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2012 katalógus letöltés

Prospektus


 

Néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

- Pontos, minőségi utazásszervezés
- 4 csillagos Neoplan Starliner luxusbusz
- Minőségi szállások
- Képzett profi személyzet az irodában, a buszon és a helyszínen
- A 8 nap 7 éjszakás turnusból 8 NAP A NYARALÁS, nem megy el az első és az utolsó az utazásra és turnusváltásra.


Lássuk a részleteket:

 
  Utazás  
 


Neoplan Starliner****


Neoplan Starliner****

- Indulás, kiutazás
Szervezésünkben hétről hétre ugyanazon az útvonalon, ugyanaz a (képeken is látható) busz fog közlekedni. Budapestről a Planetárium parkolójából indulunk (Népliget, metró megálló), ezt követeően az M5 autópályán haladunk végig, amely mentén is csak korlátozott számú felszállási lehetőséget biztosítunk, de jelentős kitérőt nem teszünk, ezzel is igyekszünk minimálisra csökkenteni a menetidőt.
Paralia, Olympic Beach esetében az indulás Budapestről hétfőn kb. 14-15:00, Zakynthos szigetére péntekenként reggel 07-08:00, Korfura pedig délelőtt 10-11:00.

- Utazás négy csillagos, Royal Class komfortú busszal (83 cm-es extra üléstávval!)
Csak saját busszal utaztatunk nyáron, hétfőnként Paraliára és Olympic Beach-re, péntekenként pedig Zakynthos szigetére indul a buszunk. A képeken is látható jármű a kategória legkényelmesebb buszának számító Neoplan Starliner, mely biztosítja, hogy a görög tengerpartig tartó 16-23 órás buszos utazás kellemesen teljen. Járművünkön a szokásos DVD, LCD televízió, automata légkondícionáló, WC és egyéb berendezéseken felül a legfontosabb kényelmi extra a 83 cm-es üléstáv, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos 49 fős turistabuszokban!
További részleteket buszunkról itt olvashat >>>

- Buszunk egy úton csak egy területre közlekedik!

Leggyakrabb panasz, amit a görög utakkal kapcsolatban hallani lehet, hogy ha gyorsan le is ér a busz Görögországba, utána 2-3 kölönböző régióba is kell szállítania utasokat, így például egy Paralia-ba közlekedő járat gyakran kitér még Stavros vagy Sarti felé is, ezzel akár 5-8 órával is megnőhet az utazással és várakozással eltöltött idő, arról nem is beszélve, hogy a buszsofőrök gyakran nem tudják, hogy a másik üdülőhelyen hová, melyik hotelhez is kell menni.
Irodánknak viszont nem a tömegturizmus a célja, mi csak egy buszra tervezünk turnusonként, és azt egyszerre egyetlen üdülőterületre küldjük, azon belül is csak 2-3 apartmanházhoz szállítunk utasokat. Így garantáltan nem lesznek feleslegesen megtett kilométerek, és várakozással töltött hosszú órák!

 
  Érkezés  
 
Neoplan Starliner****

- Gyors, jól szervezett érkezés, hogy az 1. nap is nyaralás legyen!

Buszunk egyenesen az üdülőhelyre megy, a település határában a buszra felszáll helyi idegenvezetőnk, kalauzolásával még a délelőtti órákban megérkezünk a szállásokhoz. A buszról le lehet pakolni, a szobák az érkezés időpontjára készen állnak, vagy csomagszobát biztosít a szállásadó. Ezt követően már kezdődhet is a nyaralás, utasainkat várja a tenger, a finom görög frappé vagy ínyenc koktélok valamelyik beach bárban.

- Rövid tájékoztató a helyszínnel, szállással, fakultatív programokkal kapcsolatban, bemutatkozik helyi képviselőnk
Az érkezés napján egy megbeszélt időpontban helyszínen tartózkodó képviselőnk bemutatja a szűkebb/tágabb régiót, hasznos tanácsokkal látja el utasainkat, bemutatja a választható fakultatív kirándulásokat, programjavaslatokat tesz a hétre vonatkozólag. Helyi képviselőnk természetesen nem csak ekkor, hanem az egész tartózkodás alatt rendelkezésre áll, várja a felmerülő kérdéseket, és segít bármilyen probléma megoldásában.

 
  Nyaralás, szállás  
 
- Hét közben zavartalan pihenés, kikapcsolódás, jól szervezett opcionális programokkal színesítve

Főbb szállásainkon a turnus alatt nincs további turnusváltás, tehát nem kell attól tartani, hogy hét közben újabb busz érkezik, egész nap megy a költözködés, takarítás stb.
Az extra élményekre, ill. kirándulni vágyó utasaink a turnus alatt színes programválasztékból böngészhetnek maguknak, a kirándulásokon magyar nyelvű az idegenvezetés. Inkább egyénileg kalandozó utasaink kint tartózkodó kollégánktól kaphatnak ötleteket, tanácsokat a javasolt uticélokról, szórakozási lehetőségekről.


- Minőségi szálláshelyek
Szándékosan kisebb apartmanházakat választottunk, amelyek szinte csak a mi utasainknak vannak fenntartva. Ezek a szállások kiváló fekvésűek, több közülük a part mentén található, saját stranddal, medencével, a távolabbiak is maximum 2-3 utcasaroknyira fekszenek a homokos parttól.
Az épületek, szobák kialakítása, felszereltsége, minősége is felette áll a megszokottnak. Minden szállásunkon igényelhető légkondicionálás, van TV (több helyen magyar csatornákkal is), felszerelt konyhasarok, fürdőszoba/WC. Paralián és Olympic Beach-en két, szinte teljesen új építésű szállásra várjuk utasainkat, igényes, hotelszoba jellegű stúdiókkal, apartmanokkal. Zakynthos szigetén páratlan fekvése teszi szállásainkat különlegessé, hiszen közvetlenül a tengerparton találhatók, mégis ugyanannyiba kerülnek, mint a 200-300 m-rel távolabb eső társaik. Emellett a központ is 600 m-en belül található, mégis mindkét helyszín igen nyugodt, csendes, tökéletes a pihenéshez.
.
 
  Hazautazás  
 
Neoplan Starliner****

- Hazaindulás vacsora után! Az utolsó nap is a nyaralásé...
Nálunk a sofőrök a nemzetközi vezetési idők és pihenőidők szabályozásai alapján egész délután pihennek, és csak az esti órákban indulnak haza.
Ennek köszönhetően, utasaink is biztosak lehetnek abban, hogy a hazaindulás napján délben még nem a buszban, hanem a napfényes tengerparton fognak ülni.
A szállásokat reggel ugyan el kell hagyni, de vendégeink részére külön csomagszoba áll rendelkezésre, ill. egy WC, zuhanyzó is fenn van tartva. A nap hátralévő részét tehát zavartalanul lehet élvezni, nyugodtan meg is lehet vacsorázni az egyik hangulatos tavernában, ahogy azt sofőreink is teszik majd.
A busz az esti órákban áll a szálláshoz, akkor be lehet pakolni, és rögtön indulunk is. Így utasaink megúszhatják a görög kánikulában való buszozást. Görögországot a késő esti, éjjeli órákban hagyjuk el, Magyarországra pedig szerdán kora délután érkezünk (Paralia, Olympic Beach-ről), illetve vasárnap késő este (Zakynthosról).
   
 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu