Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

Paralia

Általános információk
Szállások:
Villa Sunny
Akciós ajánlatok

 

 

 


 
  Paralia/Olymposi Riviéra - Általános információk
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Fakultatív programok

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2013 katalógus letöltés

Prospektus

   
 
  Paralia  

Paralia az Olymposi Riviéra gyöngyszeme. Kék tenger, forgalmas és csendesebb homokos partok, nyüzsgő bazárok, bárutcák, tengerparti szórakozóhelyek. Ha mégis elegünk lenne az emberekből, a mindössze pár kilométerre fekvő istenek hegye nem mindennapi élményeket kínál a természetet kedvelők számára. Annak sem kell messzire mennie, aki kulturális feltöltődést keres, szervezett útjaink keretében megtekintheti a Meteorákat, Thesszalonikit, a festői Skiathos szigetet vagy akár Athént, ill. belekóstolhat az igazi görög konyhaművészetbe, és csodálhatja a néptáncosok tudományát is.

Paralia képek Képgaléria

Video>
Webcam>
virtuális látogatás>
Időjárás>
Googlemap>
       
Paralia és Olympic Beach egész szezonban az új Neoplan Starliner 5218 buszunkkal!  

Autóbuszparkunk folyamatosan bővül, idén tavasszal ismét egy szép új buszra tettünk szert, így a Budapest - Paralia/Olympic Beach - Budapest útvonalat már csak a gyönyörű 14 méteres metálszürke Neoplan Starliner 5218 SHD busszal fogjuk járni. További képek itt >>

Ezzel kétség kívül a legnagyobb komfortot biztosítjuk a Paralia térségébe szervező utazási irodák közül, hiszen 3,97m magas, 14m hosszú buszokon más cégeknél 65-84 ülést találunk, nálunk pedig mindössze 54 utasülés van ezen a hatalmas járművön, így mindenkinek 83-86 cm nagyságú üléstávolság jut, kényelmesen hátradönthető Kiel típusú ülésekkel.

Amikor a határok is lehetővé teszik, Budapestről akár 14,5 - 16 órás menetidővel elérjük a tengerpartot, ezzel a leggyorsabbnak számítunk. További extrák: fóliázott panorámaüvegek, 3 LCD monitor, szerb és görög WiFi, minden üléssorban 230 V csatlakozó, fedélzeti (működő!) WC, nagy teljesítményű légkondícionáló.


Neoplan Starliner****
Képgaléria - Kattints a képre!
 
   
Élménybeszámoló az első turnusainkról...  
Paralia / Olympic Beach
Első buszjáratunk az Olymposzi riviérára május 28-án pontosan 16:00-kor gurult ki a Planetárium előtti parkolóból, és a határok pünkösdi meglehetősen lassú ügyintézése ellenére is 15 órás menetidő alatt oda is értünk a helyszínre.
Mindkét szálláson már készen várták az utasokat a szép szobák, és a korábbi esős idő is napsütésre váltott. A helyszínre érve már egy élettel teli üdülőhely várta az utasokat. A boltok nyitva voltak, napernyők, nyugágyak a parton sorakoztak, a gyrosos éttermek kirakataiban pedig már mindenhol forgott az ország specialitásának számító étel...


Zakynthos
Képgaléria - Kattints a képre!
 
További fotók, beszámolók Paralia/Olympic Beach-ről:
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Ime csapatunk, akik a paraliai utasaink felhőtlen nyaralásán fáradoznak. :) Paralia ébredése szezon elején (by Timi) Első utunk Paraliára 2012-ben.
     
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Nyaralás a Villa Sunny-ban Szezonzáró buszjárat a alkonyat fényében Hangulatképek az Olymposzi riviéráról
 
 
 
 

Szállásaink:

Villa Sunny

Paralia

22.222 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás) (c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 09:00-18:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu