Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

Olympic Beach

Általános információk
Szállások:
Christina Palace
Akciós ajánlatok

 

 

 


 
  Olympic Beach/Olymposi Riviéra - Általános információk
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Fakultatív programok

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2013 katalógus letöltés

Prospektus

   
 
  Olympic Beach  

Olympic Beach egy jó választás azok számára, akik értékelik a széles, homokos partokat, a mediterrán hangulatú utcákat, és azt, hogy közel vannak a nyüzsgéshez, mégsem annak centrumában (Paralia: 2 km).
Bazárok, éttermek, szórakozóhelyek széles választéka itt sem hagyja cserben a fiatalokat, és az aktív nyaralást kedvelőket. Szervezett programjaink keretében megtekintheti a Meteorákat, Thesszalonikit vagy akár Athént, belekóstolhat az igazi görög konyhaművészetbe, és csodálhatja a néptáncosok tudományát is.

Olympic beach Képgaléria

Video>
Webcam>
virtuális látogatás>
Időjárás>
Googlemap>
       
Paralia és Olympic Beach egész szezonban az új Neoplan Starliner 5218 buszunkkal!  

Autóbuszparkunk folyamatosan bővül, idén tavasszal ismét egy szép új buszra tettünk szert, így a Budapest - Paralia/Olympic Beach - Budapest útvonalat már csak a gyönyörű 14 méteres metálszürke Neoplan Starliner 5218 SHD busszal fogjuk járni. További képek itt >>

Ezzel kétség kívül a legnagyobb komfortot biztosítjuk a Paralia térségébe szervező utazási irodák közül, hiszen 3,97m magas, 14m hosszú buszokon más cégeknél 65-84 ülést találunk, nálunk pedig mindössze 54 utasülés van ezen a hatalmas járművön, így mindenkinek 83-86 cm nagyságú üléstávolság jut, kényelmesen hátradönthető Kiel típusú ülésekkel.

Amikor a határok is lehetővé teszik, Budapestről akár 14,5 - 16 órás menetidővel elérjük a tengerpartot, ezzel a leggyorsabbnak számítunk. További extrák: fóliázott panorámaüvegek, 3 LCD monitor, szerb és görög WiFi, minden üléssorban 230 V csatlakozó, fedélzeti (működő!) WC, nagy teljesítményű légkondícionáló.


Neoplan Starliner****
Képgaléria - Kattints a képre!
 
   
Élménybeszámoló az első turnusainkról...  

Első buszjáratunk az Olymposzi riviérára május 28-án pontosan 16:00-kor gurult ki a Planetárium előtti parkolóból, és a határok pünkösdi meglehetősen lassú ügyintézése ellenére is 15 órás menetidő alatt oda is értünk a helyszínre.


Mindkét szálláson már készen várták az utasokat a szép szobák, és a korábbi esős idő is napsütésre váltott. A helyszínre érve már egy élettel teli üdülőhely várta az utasokat. A boltok nyitva voltak, napernyők, nyugágyak a parton sorakoztak, a gyrosos éttermek kirakataiban pedig már mindenhol forgott az ország specialitásának számító étel...


Zakynthos
Képgaléria - Kattints a képre!
 
További fotók, beszámolók Paralia/Olympic Beach-ről:
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Ime csapatunk, akik a paraliai utasaink felhőtlen nyaralásán fáradoznak. :) Paralia ébredése szezon elején (by Timi) Első utunk Olympic Beach-re.
     
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Nyaralás a Christina Palace-ban Szezonzáró buszjárat a alkonyat fényében Hangulatképek az Olymposzi riviéráról

 

 
 
 
 
 

Szállásaink:

Christina Palace

Olympic Beach

22.222 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás) (c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 09:00-18:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu