Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu

TravelLines

 

 


 

  Néhány szó irodánkról
 
Általános
 
A TravelLines utazási iroda egy teljes körű utazási szolgáltató, mely foglalkozik saját utak szervezésével és utazásközvetítéssel is. Cégünk, a TravelLines Kft. megbízható, legálisan működő vállalkozás, irodánk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában U-000865 engedélyszámmal szerepel. Elsődleges célcsoportunk a 18-35 év közötti fiatalok, kínálatunkat ennek megfelelően alakítjuk, célunk, hogy egyaránt kielégítsük a meglehetősen árérzékeny főiskolás/egyetemista utasaink igényeit, csakúgy, mint a nagyobb jövedelemmel rendelkező aktív munkavállalókét.
 
Pénzügyi biztonság
 
A jelenlegi világgazdasági helyzetben fontosnak tartjuk kiemelni irodánk pénzügyi biztonságát. A TravelLines utazási iroda évek óta minimum 28.000.000 Ft összegű vagyoni kaucióval rendelkezik melyet jelenleg az Aegon Magyarország, a korábbi években pedig az Uniqa biztosító garantált. Ezzel a jelenleg hazánkban bejegyzett csaknem 1.200 db. utazási vállalkozás közül a 100 legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda egyike (kb. a 70. helyen). Összevetve ezeket a biztosítási adatokat, irodánk kis méretével, gazdaságos működésével, továbbá azzal, hogy kiemelt kockázatú charterjáratok üzemeltetésével, egész szenzonra lekötött garanciális szállásfoglalással nem foglalkozunk, mindenki biztos lehet abban, hogy a hozzánk befizetett előlege nem vész kárba, a vállalt utazások elindulnak, a befizetett szolgáltatásokat pedig teljesítjük.
 
Hellas.HolidayLines.hu az Utazás kiállításon

Az utasok és a szakma iránti elkötelezettségünket jelzi, hogy időről időre kiállítóként megjelenünk az Utazás kiállításon is a piacon egyedülállóam kényelmes Neoplan StarLiner autóbuszunkat bemutatva. 2015-ben is jelen voltunk, hogy minél több volt és leendő utasunkkal találkozhassunk, és bemutathassuk új desztinációnkat, Korfu szigetét is.
Ezúton is köszönjük a nagy érdeklődést, a sok foglalást!
Neoplan Starliner****
Családias közvetlen hangulat, semmi tömegturizmus, visszatérő vendégek által kedvelt szállások és házigazdák

Büszkék vagyunk rá, hogy a 2012-es első nyári szezonunk óta ennyi visszatérő utasunk van, ami annak a filozófiának köszönhető, hogy meg akartuk mutatni, igenis lehet minőséget teremteni az alacsony árfekvésű görög buszos utak terén is. Ennek három sarkalatos pontja van:

- Minőségi buszos utazás, mely azt jelenti, hogy csak a saját Neoplan StarLiner típusú autóbuszaink végezhetik az utaztatást, és a szervezéskor minden annak van alárendelve, hogy buszaink a lehető legrövidebb idő alatt célba érjenek: csak egy desztinációra közlekedhetnek, vidéki felszállás csak az autópályák, főutak mellett lehetséges, nincsenek felesleges kitérők, megállók, ezt biztosítandó az utazás alatt üzemel a fedélzeti WC is! Egy turnusban maximum két busz, azaz 100 fő indul el, így nincs tömegturizmus és az ezzel járó túlfoglalások, fejetlenség, keveredés. Ha a két luxusbuszunk megtelet, lezárjuk a foglalásokat, nem rendelünk további járművet más cégtől, mely ezt a színvonalat képtelen lenne nyújtani.

- Gondosan válogatott szállások, olyan szállásadókkal, tulajdonosokkal, akik szintén elkötelezettek a vendégek iránt, és apartmanházaik vagy kiváló fekvésűek, vagy minőségük, szolgáltatásaik, megjelenésük kiemelkedő, illetve akár mindez együtt. :) Természetesen a szűk költségvetés adta lehetőségeken belül.

- Megbízható helyi partneriroda, mely biztosítja az állandó helyi magyarul beszélő képviselőt, aki a helyszínen életvitel szerűen lakik, több éves tapasztalata van a turizmusban, helyi szokások, látnivalók és tudnivalók terén. Továbbá hétről hétre színvonalas fakultatív kirándulásokat biztosít utasaink számára.
Neoplan Starliner****


Útjaink, portáljaink, márkaneveink:
 

Kínálatunk alapvetően háromféle termékcsoportra osztható, melyet jól tükröznek honlapjaink, melyek egyben márkaneveink is:

TravelLines.hu: SkiLines.hu: HolidayLines.hu:
TravelLines.hu

SkiLines.hu

HolidayLines.hu
TravelLines SkiLines HolidayLines

1.) A TravelLines.hu irodánk neve, a TravelLines Kft. csapata áll az utazásszervezési feladatok mögött mind télen, mind nyáron, a buszok üzemeltetése, bérbeadása, biztosításkötés, és a tour operatori tevékenység minden háttérmunkája tartozik hozzánk.

2.) A SkiLines.hu foglalkozik mindennel, ami télhez, hóhoz, síhez, snowboardhoz kötődik, vagyis szállásfoglalás az alpesi országokba, síbérlet, síoktatás közvetítése, csoportos síutak, autóbuszos sítúrák szervezése. Büszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta a Franciaországba irányuló buszos síturizmus legnagyobb utazásszervezője lettünk Magyarországon.

3.) A Hellas.HolidayLines.hu kínálja a tengerpari nyaralásokat, a pálmafákról, mediterrán gasztronómiáról, felhőtlen pihenésről és páratlan hangulatú forró nyári bulikról szóló programokat. 2012 nyarától kínálunk saját szervezésű utakat Görögországba: Paralia/Olympic Beach területére, Korfu és Zakynthos szigetére. Közvetítőként a holidaylines.hu a saját utakon kívül bármely más mediterrán területre és akár távolabb fekvő tengerparti üdülőhelyekre is kínál szálláslehetőségeket, buszjáratokat, charterjáratokat, fakultatív programokat.

 

 

Célunk egy fiatalos arculatú, egyben komoly hátterű, a minőségi szolgáltatáshoz minden téren szigorúan ragaszkodó utazásszervező iroda megteremtése, hogy útjaink ne "csak" megfeleljenek, hanem felül is múlják utasaink elvárásait.

Folyamatosan fejlesztendő internetes oldalainkon terveink szerint minden szükséges tudnivaló elérhető lesz majd, nem csak a szállással, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hanem az úti célokkal, üdülőhelyekkel kapcsolatban is, hogy honlapjaink akár önmagukban is elegendő információbázisként szolgáljanak az úti cél kiválasztásához.

Bízunk benne, hogy útjaink, szolgáltatásaink elnyerik tetszésed, és minket választasz az idei szezonban!

 

TravelLines Kft. csapata


 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu