MM_XSLTransform error.
The server could not perform the XSL transformation because an XSLT processor for PHP could not be found. Contact your server administrator and ask them to install an XSLT processor for PHP.

Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

Buszaink

 

 

 

 


 
  Bemutatjuk Görögországba közlekedő luxusbuszainkat
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2013 katalógus letöltés

Prospektus


   
 
Buszaink "kalandjai" ...fotók, videók, téli és nyári útjainkról:
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Folyamatosan frissülő fotógalériánk... Túra a híres Zakynthos-i Navaggio öbölbe. Welcome to Blue Waves!
     
 
  Neoplan Starliner 516 SHDC**** és Starliner 5218 SHD****
 

Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner utastér

Neoplan Starliner 4* utastér


Neoplan Starliner utastér

Neoplan Starliner csomagtér

Neoplan Starliner vezetofülke

A HolidayLines szervezésében kizárólag saját buszaink szállítják az utasokat; hétfőnként Paraliára és Olympic Beach-re, péntekenként pedig Zakynthos és Korfu szigetére.
Ez magas szintű minőségi garanciát jelent utasaink számára, mert míg az irodák egy része a legkülönbözőbb buszos alvállalkozók vegyes felszereltségű, alacsony színvonalú járműveivel utaztat, akár hétről hétre más busszal, néhány cég pedig új, de ülésekkel telzsúfolt, akár 86 fős, WC-vel sem rendelkező buszokat állít ki, addig kényelmes buszainkon minden utasunk ugyanazt a magas minőségű utazási szolgáltatást kapja.

Autóbuszunk leírása, műszaki és kényelmi paraméterei:

A Neoplan évtizedek óta a megbízhatósággal és komforttal azonosult német buszmárka a személyszállítási piacon, a Starliner pedig a termékpaletta csúcsa, a nagy távolságra tervezett autóbuszok legkényelmesebb, legelegánsabb tagja. Magyarországon eddig csak a rövidebb/alacsonyabb változat volt megtalálható, jelenleg egyedül cégünk rendelkezik a hosszabb, de ülésekkel nem telezsúfolt, valóban 4 csillagos kialakítású SHDC jelzésű altípussal, továbbá büszkék vagyunk rá, hogy az országban fellelhető új típusú összesen 4 db. Starlinerből kettő a mi flottánkban található.

- 50, illetve 54 db négy csillagos férőhely 83 cm-es extra üléstávval!!!
Egy 16-22 órás buszos utazás során talán mindennél fontosabb szempont a lábtér nagysága és az ülések dönthetősége. Buszunkon 50/54 db teljes értékű Kiel utasülés található, a 4 csillagos komfortfokozat előírásainak megfelelően az üléstáv 83 cm, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos turistabuszokon. Az ülések mindegyike hátradönthető, szélesíthető, saját lábtartóval, lehajtható tálcával és biztonsági övvel is fel van szerelve. 100% komfort még a leghátsó sorban is, ahol 5 helyett csak 4 ülés kapott helyet egymás mellett.

- Elegáns megjelenés

A letisztult, áramvonalas design-nak és monumentális méreteinek köszönhetően a busz már kiálláskor pozitív benyomást kelt az utasokban. Az ügyfelek rögtön érezhetik, hogy minőségi szolgáltatás vár rájuk.

- 230 V és WiFi internet*
Újdonság: a 2015-ös szezontól kezdve utasainknak folyamatosan 230 V-os áramforrás áll rendelkezésre, a csatlakozók páronként találhatók minden üléssornál, mindegyik autóbuszunkon. Ezekkel tölthetők a szokásos hordozható elektronikai eszközök, mint mobiltelefon, laptop, vagy akár elektromos fogkefe. *Ezzel párhuzamosan Szerbia és Görögország területén kísérleti jelleggel WiFi hálózatot is kínálunk, ezek térerő lefedettségéért, illetve folyamatos rendelkezére állásáért nem tudunk garanciát vállalni. Szükség esetén a pihenőhelyeken működő ingyenes WiFi hálózatok is igénybe vehetők. (EKO-Olympus Plaza, illetve Lukoil).

- Fóliázott panorámaüvegek
Hatalmas, felül ívelt panorámaablakok biztosítják az utasok számára a feledhetetlen kilátást. Mindezt úgy, hogy a sötét fóliázásnak köszönhetően nem lesz forróságérzet a buszban a napfény hatására, utasaink ehelyett tovább élvezhetik a látványt "üvegázhatás" nélkül.

- Magasított utastér
A busz a legtöbb elterjedt típushoz képest több mint 20 centiméterrel magasabb, így az utasok magasabban is ülnek, fejük felett is több hely van, ami tovább javítja az utazási élményt.

- Automata klíma és fűtés
Az utastérben fokonként beállítható automata klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

- Igényes belső tér és világítás
Eleganciát és luxust sugárzó többfokozatú utastérvilágítás, mindenkinek saját olvasólámpával, folyosó- és lépcsővilágítással. Az ülések felett pedig a szokásos kalaptartó "polc" helyett a repülőgépeken is bevált külön-külön zárható csomagtartó rekeszek lettek kialakítva.

- Kép és hang
Minőségi stereo hang, mélynyomóládákkal megerősített basszus biztosítja a zene/mozi hangjának élvezetét, a képi megjelenítésről pedig Blaupunkt LCD monitorok gondoskodnak.

- Média center
DVD, CD, és rádió egyaránt nézhető/hallgatható a buszon.

- WC
Sürgős "folyóügyek" elintézésére lehetőséget biztosít a fedélzeti WC akár út közben is.

- Minimális motorzaj
A magasított utastérnek és a dupla szigetelésnek köszönhetően az utastér zajterhelése minimális még a leghátsó sorokban is.

- Tágas csomagtér
A szokásosnál 30 centiméterrel magasabb csomagtér és a tengelyek feletti extra rekeszek együttesen akkora csomagtárolási kapacitást eredményeznek, melyben bőségesen elférnek a csomagok.

- Biztonság, környezetvédelem
ABS, ASR, retarder (tartósfék), 12 fokozatú automata váltó, tempomat, Euro 3 és 4 osztályú motorok. A sofőrök pihenéséről külön hálófülke gondoskodik, melyet még akkor sem kell csomagtartóként használni, ha a busz maximálisan tele van.

- Személyzet
A buszon segítőkész, udvarias, nyelvismerettel rendelkező tapasztalt gépkocsivezetők dolgoznak, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak. Otthonosan mozognak Görögország útjain, évek óta járnak a mediterrán ország üdülőhelyeire, jól ismerik az útvonalat, határátkelőket. Hétről hétre kétszer is leutazva a legaktuálisabb változásokkal, útlezárásokkal kapcsolatban is tisztában vannak.

- Buszbérlés
Autóbuszunk mellékszezonban rendezvényekhez, csoportos utakhoz bérbe is vehető. A részletekkel kapcsolatban keresse irodánk munkatársait az info@travellines.hu címen vagy telefonon a 70-533-6622 számon! Vesenyképes fuvardíjjal és magas színvonalú szakmai háttérrel állunk megrendelőink rendelkezésére.

 
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
 

MM_XSLTransform error.
The server could not perform the XSL transformation because an XSLT processor for PHP could not be found. Contact your server administrator and ask them to install an XSLT processor for PHP.