Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

Buszaink

 

 

 

 


 
  Bemutatjuk Görögországba közlekedő luxusbuszainkat
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2013 katalógus letöltés

Prospektus


   
 
Buszaink "kalandjai" ...fotók, videók, téli és nyári útjainkról:
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Folyamatosan frissülő fotógalériánk... Túra a híres Zakynthos-i Navaggio öbölbe. Welcome to Blue Waves!
     
 
  Neoplan Starliner 516 SHDC**** és Starliner 5218 SHD****
 

Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner utastér

Neoplan Starliner 4* utastér


Neoplan Starliner utastér

Neoplan Starliner csomagtér

Neoplan Starliner vezetofülke

A HolidayLines szervezésében kizárólag saját buszaink szállítják az utasokat; hétfőnként Paraliára és Olympic Beach-re, péntekenként pedig Zakynthos és Korfu szigetére.
Ez magas szintű minőségi garanciát jelent utasaink számára, mert míg az irodák egy része a legkülönbözőbb buszos alvállalkozók vegyes felszereltségű, alacsony színvonalú járműveivel utaztat, akár hétről hétre más busszal, néhány cég pedig új, de ülésekkel telzsúfolt, akár 86 fős, WC-vel sem rendelkező buszokat állít ki, addig kényelmes buszainkon minden utasunk ugyanazt a magas minőségű utazási szolgáltatást kapja.

Autóbuszunk leírása, műszaki és kényelmi paraméterei:

A Neoplan évtizedek óta a megbízhatósággal és komforttal azonosult német buszmárka a személyszállítási piacon, a Starliner pedig a termékpaletta csúcsa, a nagy távolságra tervezett autóbuszok legkényelmesebb, legelegánsabb tagja. Magyarországon eddig csak a rövidebb/alacsonyabb változat volt megtalálható, jelenleg egyedül cégünk rendelkezik a hosszabb, de ülésekkel nem telezsúfolt, valóban 4 csillagos kialakítású SHDC jelzésű altípussal, továbbá büszkék vagyunk rá, hogy az országban fellelhető új típusú összesen 4 db. Starlinerből kettő a mi flottánkban található.

- 50, illetve 54 db négy csillagos férőhely 83 cm-es extra üléstávval!!!
Egy 16-22 órás buszos utazás során talán mindennél fontosabb szempont a lábtér nagysága és az ülések dönthetősége. Buszunkon 50/54 db teljes értékű Kiel utasülés található, a 4 csillagos komfortfokozat előírásainak megfelelően az üléstáv 83 cm, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos turistabuszokon. Az ülések mindegyike hátradönthető, szélesíthető, saját lábtartóval, lehajtható tálcával és biztonsági övvel is fel van szerelve. 100% komfort még a leghátsó sorban is, ahol 5 helyett csak 4 ülés kapott helyet egymás mellett.

- Elegáns megjelenés

A letisztult, áramvonalas design-nak és monumentális méreteinek köszönhetően a busz már kiálláskor pozitív benyomást kelt az utasokban. Az ügyfelek rögtön érezhetik, hogy minőségi szolgáltatás vár rájuk.

- 230 V és WiFi internet*
Újdonság: a 2015-ös szezontól kezdve utasainknak folyamatosan 230 V-os áramforrás áll rendelkezésre, a csatlakozók páronként találhatók minden üléssornál, mindegyik autóbuszunkon. Ezekkel tölthetők a szokásos hordozható elektronikai eszközök, mint mobiltelefon, laptop, vagy akár elektromos fogkefe. *Ezzel párhuzamosan Szerbia és Görögország területén kísérleti jelleggel WiFi hálózatot is kínálunk, ezek térerő lefedettségéért, illetve folyamatos rendelkezére állásáért nem tudunk garanciát vállalni. Szükség esetén a pihenőhelyeken működő ingyenes WiFi hálózatok is igénybe vehetők. (EKO-Olympus Plaza, illetve Lukoil).

- Fóliázott panorámaüvegek
Hatalmas, felül ívelt panorámaablakok biztosítják az utasok számára a feledhetetlen kilátást. Mindezt úgy, hogy a sötét fóliázásnak köszönhetően nem lesz forróságérzet a buszban a napfény hatására, utasaink ehelyett tovább élvezhetik a látványt "üvegázhatás" nélkül.

- Magasított utastér
A busz a legtöbb elterjedt típushoz képest több mint 20 centiméterrel magasabb, így az utasok magasabban is ülnek, fejük felett is több hely van, ami tovább javítja az utazási élményt.

- Automata klíma és fűtés
Az utastérben fokonként beállítható automata klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

- Igényes belső tér és világítás
Eleganciát és luxust sugárzó többfokozatú utastérvilágítás, mindenkinek saját olvasólámpával, folyosó- és lépcsővilágítással. Az ülések felett pedig a szokásos kalaptartó "polc" helyett a repülőgépeken is bevált külön-külön zárható csomagtartó rekeszek lettek kialakítva.

- Kép és hang
Minőségi stereo hang, mélynyomóládákkal megerősített basszus biztosítja a zene/mozi hangjának élvezetét, a képi megjelenítésről pedig Blaupunkt LCD monitorok gondoskodnak.

- Média center
DVD, CD, és rádió egyaránt nézhető/hallgatható a buszon.

- WC
Sürgős "folyóügyek" elintézésére lehetőséget biztosít a fedélzeti WC akár út közben is.

- Minimális motorzaj
A magasított utastérnek és a dupla szigetelésnek köszönhetően az utastér zajterhelése minimális még a leghátsó sorokban is.

- Tágas csomagtér
A szokásosnál 30 centiméterrel magasabb csomagtér és a tengelyek feletti extra rekeszek együttesen akkora csomagtárolási kapacitást eredményeznek, melyben bőségesen elférnek a csomagok.

- Biztonság, környezetvédelem
ABS, ASR, retarder (tartósfék), 12 fokozatú automata váltó, tempomat, Euro 3 és 4 osztályú motorok. A sofőrök pihenéséről külön hálófülke gondoskodik, melyet még akkor sem kell csomagtartóként használni, ha a busz maximálisan tele van.

- Személyzet
A buszon segítőkész, udvarias, nyelvismerettel rendelkező tapasztalt gépkocsivezetők dolgoznak, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak. Otthonosan mozognak Görögország útjain, évek óta járnak a mediterrán ország üdülőhelyeire, jól ismerik az útvonalat, határátkelőket. Hétről hétre kétszer is leutazva a legaktuálisabb változásokkal, útlezárásokkal kapcsolatban is tisztában vannak.

- Buszbérlés
Autóbuszunk mellékszezonban rendezvényekhez, csoportos utakhoz bérbe is vehető. A részletekkel kapcsolatban keresse irodánk munkatársait az info@travellines.hu címen vagy telefonon a 70-533-6622 számon! Vesenyképes fuvardíjjal és magas színvonalú szakmai háttérrel állunk megrendelőink rendelkezésére.

 
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu