Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

Korfu

Általános információk
Szállások:
Del Mare Beach Hotel
Villa Mariposa
Giorgos studios
Akciós ajánlatok

 

 

 


 
  Korfu, a smaragdzöld jón sziget - Általános információk
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Fakultatív programok

Korfu programok

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Katalógus letöltés

Prospektus

   
 
  Korfu  

Korfu, a gyönyörű jón szigetcsoport legészakibb tagja a görög-albán határral egyvonalban található, a szárazföldtől komppal kb. 1,5 óra távolságra. Csodálatos fekvésének, természeti szépségeinek és mediterrán klímájának köszönhetően turisták állandó kedvence a görög szigetek között. Változatos domborzatú felszínét borító dús, örökzöld növényzete miatt "smaragdzöld sziget"-nek is szokták nevezni. Klímája télen-nyáron enyhe, növényzetét fenyőerdők, narancsfák, ciprusfélék, hatalmas olajfa ligetek, citromfák és virágos bokrokkal borított domboldalak jellemzik. Korfu az Odüsszeia utolsó helyszíne, mely Sissit is annyira megérintette, hogy palotát építettett a szigeten. Ezen kívül számos történelmi és kulturális látnivalót kínál Korfu, melynek fővárosa igazi építészeti olvasztótégely: velencei karakter, kanyargós utcácskákkal, Párizst idéző palotákkal, angol stílusú középületekkel, és természetesen mediterrán hangulatú görög házakkal. Legfőbb vonzereje mégis természeti szépsége, homokos tengerpartjai, kristálytiszta tengervize, fantasztikus homokkő sziklái, melyek közül a híres Canal d'Amour Sidariban csak egy látnivaló a sok közül. Mindehhez a hamisítatlan görög hangulat és vendégszeretet biztosít kellemes körítést.

 

Zakynthos sziget Képgaléria

Video>
Webcam>
virtuális látogatás>
Időjárás>
Googlemap>
   
Legfrissebb fotók, videók, beszámolók Korfu szigetéről:
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
BBQ hajókirándulás Korfu szigete körül Képes élménybeszámoló az első korfui turnusról Girogos studios: a tulaj vendégszere-tetéről és finomságairól híres szállás...
     
Zakynthos Zakynthos Zakynthos
Első látogatás a Luisa apartmanházba. Fedezzük a Villa Mariposát a homokos part mellett fekvő házunkat! Feledhetetlen nyaralás Sidari-ban
 
   
Élménybeszámoló az első turnusainkról...  
Korfu

2014 tavaszán gurult be luxusbuszunk első ízben Igoumenitsa kikötőjébe, ahová Budapestről mondössze 18 órás utazással el is jutottunk. A kis kompra gyorsan felszálltak az utasok, akik a hazai már napok óta tartó hűvös, zuhogó esős idő után már alig várták a görög napfényt. Átérve a szigetre Korfu város környékén még a felhők uralkodtak, de átkelve a páratlan szépségű üde zöld, ciprusokkal övezett hegyeken már kisütött a nap, ami egész héten velünk is maradt.
Sidariba érve rögtön a Canal d'Amour felé vezetett utunk, ahol vendégeink egy tengerparti szállodában kaptak helyet, ahol a személyzet boldogan fogadta a nyár első csoportját, annak ellenére, hogy magas buszunkkal leszakítottuk az út felett ívelő lámpasort. :)
Május közepe ellenére a tenger már kellemes volt, minden utasunk örömmel úszkált benne, többen a Canal d'Amour melletti sziklákról bele is ugrottak. Gyönyörű naplementékben volt részünk a kb. 40 percre található Logas beach kilátójáról, bejártuk szigetet és a fővárost helyi idegenvezetőnkkel, izzasztó aerobic edzéseken vehettünk részt a csoportunk szervezésében, és Sidari főutcája az éjszakai szórakozásról is gondoskodott... Folytatás 2015-ben, akkor már heti rendszerességgel!

Zakynthos
Képgaléria - Kattints a képre!
 
Szállásaink fekvése Sidarin belül
HolidayLines szállások Sidariban
 
 
 
 

Szállásaink:

Del Mare Beach Hotel

Sidari

59.999 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás)

Villa Mariposa

Sidari

39.999 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás)

Giorgos Studios

Sidari

32.222 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás) (c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu