Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

HolidayLines

 

 

 

 


 
  Fakultatív programok, kirándulások (Zakynthos)
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

2012 katalógus letöltés

Prospektus


 
- Kirándulások
Zakynthos szigetén a pihenés mellett érdemes egy-egy napot a sziget felfedezésére is szentelni!


 
  Zante szigete kalandra hív...  
 


Neoplan Starliner****


- Szigetkörút - Ára: kb. 30 Eur (gyermek: 16 Eur) - egész napos

Egy igazán izgalmas túra keretén belül lehetünk szemtanúi megannyi történelmi és természeti látványosságnak.
Egész napos buszos kirándulásunk során először a lithakiai olivaolaj-üzembe látogatunk el, majd utunkat a sziget belseje felé vesszük, gyönyörű tájakon jutunk el Maheradóba, az Agia Mavra templomhoz, illetve a csodatévő ikonhoz. Ezután Exo-Chora több mint 2000 éves olajfáját nézzük meg, egy pohár frappét kortyolgatva. Vromi kikötőjéből kishajóval fedezzük fel a lélegzetelállító barlangokat, Posseidon arcát is lefotózhatjuk. (A hajójegy a helyszínen fizetendő, az út kb. 40 perc.) Mielőtt megebédelnénk egy hegyi tavernában, megnézzük Szent Dionysos kolostorát, Anafonitiria városában. A nap megkoronázásaképp megcsodáljuk a méltán híres Navagio-öblöt, amely a sziget szimbóluma a rozsdásodó hajóronccsal. Zakynthosi csemegékkel kínál minket egy kedves helyi árus, majd elindulunk következő állomásunkra, a Callinico pincészetbe Kallipadóban, ahol lehetőségünk lesz megkóstolni a sziget híres borait. A főváros lélegzetelállító panorámáját Bohaliból csodáljuk meg, mielőtt hazatérnénk izgalmas és élményekkel teli napunkról.

 
  Hajózzunk az ismeretlenbe!  
 - Kaiki hajózás - Ára: kb. 30 Eur (gyermek: 16 Eur) - egész napos

Fedezzük fel együtt a környező öblök eldugott szegleteit, szebbnél szebb strandjait, egy kellemes félnapos hajókirándulás keretében, az úgynevezett Kaiki halászhajókkal! A kirándulás Agios Sostis kikötőjéből indul, amit autóbusszal közelítünk meg. A kishajó először teknőskeresésre megy a laganasi öbölbe, majd a Keri kék barlangok felé veszi az irányt. Aki veszi a bátorságot, beúszhat a misztikus barlangok bejáratába is, lubickolhat a nyílt vízben, napozhat a hajó fedélzetén, felfedezheti a tenger élővilágát, vagy éppen ugrálhat a fedélzetről a hűsítő habokba. Később áthajózunk Marathonisi kedves kis szigetére, lehorgonyoz kishajónk és szabad program keretében élvezhetjük a hely adottságait. Visszatérve a kapitány finom főztje vár minket. 
  Egész napos álom - Kefalonia szigete  
 Fedezzük fel Kefalonia lélegzetelállító szigetét buszkirándulásunk keretében!
Kefalónia, bár a jón szigetvilág szerves része, mégis merőben különbözik a többi szigettől. Zakynthosról komppal jutunk át a szomszédos szigetre (kb. 1,5 óra). Szent Gerasimos fennséges temploma vár minket, majd csónakázunk Melissani barlangtaván. Nem maradhat ki Drogoratti híres barlangja sem, ahol egykor Maria Callas is koncertet adott. Rövid fotószünet keretében megörökíthetjük Myrthos varázslatos tengerpartját. A sziget fővárosa, Argostolliba az utolsó állomás, mielőtt visszatérünk Zante szigetére.  Kóstoljunk bele a görög kultúrába, Zakynthos módra!
  Neoplan Starliner****

- Görög est Zakynthoson -Ára: kb. 35 Eur (gyermek: 17 Eur)

Egy felejthetetlen naplemente sziklaszirtek tetejéről, görög nyalánkságok, élő zene a legnépszerűbb görög dallamokkal, profi néptáncosok bemutatója. Mindez egy lélegzetelállító helyen, hatalmas sziklák tetején, a Kampiban található Michalis családi taverna teraszán. 40 perces buszos utunkat követően érkezésünket még naplemente előttre időzítjük, hogy a hangulatos öböl felett végignézhessük, ahogy a nap a Jón-tenger fodrai alá bukik. A házigazdák többfogásos, házias vacsorával, a ház borának korlátlan fogyasztásával és változatos műsorral várják a vendégeket, majd a vállalkozóbb szelleműek meg is tanulhatnak pár tánclépést. Garantáltan emlékezetes estében lesz részünk!

  Navagio öble hajóról
  Neoplan Starliner****


Navagio sétahajózás
-Ára: kb. 32 Eur (gyermek: 16 Eur) -egész napos

Hajózzuk körbe Zakynthos gyönyörű szigetét, élvezzük a geológiai csodáknak számító barlangok és öblök látványát, mártózzunk a kristálytiszta Jón-tengerben, ismerjük meg a sziget olyan részeit, ahova út már nem vezet, ahol az érintetlen természet az úr! A nap folyamán eljutunk a Navagio öbölhöz is, mely az olyan látványosságok közé tartozik, ahol az ember elfelejti egy pillanatra, honnan jött, hová tart, egyszerűen ledermed a csodálattól… Ha az időjárás kegyes hozzánk, kikötünk és közelebbről is megvizsgálhatjuk, hogy igen, valóban létezik ennyire türkizkék tenger! Utunk alatt megismerhetjük a Keri települése melletti Kék Barlangokat és a nagy görög zászlót is.

  Zakynthos főváros - séta és szuvenír  
  Neoplan Starliner****


Városnézés Zakynthos fővárosában
-Ára: kb. 14 Eur (gyermek: 8 Eur) -fél napos

Megér egy kellemes délutánt, hogy megismerjük a sziget fővárosát, Zakynthost. Mediterrán sikátorok, bazárok, kávézók, éttermek, nem beszélve a hangulatos kikötőről. Városnéző sétánk közben megtekintjük a sziget védőszentjéről elnevezett Agios Dionisyos templomot, bejárjuk a Strada Mariat, a Solomos teret. A szent Márk térről induló sétálóutcán mindenki ízlésének megfelelően nézelődhet, ihat egy jó frappét, bepillanthat a görögök mindennapjaiba, vagy megveheti a hiányzó szuveníreket az otthon maradt szeretteinek.

 
  Taxihajó a Marathonisi szigetre  
  Neoplan Starliner****

Marathonisi szigettúra - Ára: kb. 12 Eur

Töltsenek el egy kellemes félnapot a teknősbéka alakú Marathonisi sziget homokos partján!
A taxihajó átviszi a vendégeket arra a partszakaszra, ahol a Caretta Caretták fészket raknak a puha homokba, majd a délutáni órákban visszahozza őket.

 

 
       
   
 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu