Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

HolidayLines

 

 

 

 


 
  Fakultatív programok, kirándulások (Korfu)
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

 

 


 


- Kirándulások
Korfu szigetén a pihenés mellett érdemes néhány napot a sziget felfedezésére, és a páratlan hangulatú főváros megtekintésére is szentelni!


 
  Korfu szigetkörút  
 


Neoplan Starliner****


- Szigetkörút - Ára: kb. 40 Eur - (gyermek: kb. 25 Eur) - egész napos

Az egész napos buszkirándulás keretében meglátogatjuk e gyönyörű, örökzöld sziget természeti szépségeit és történelmi nevezetességeit. Kiscsoportunk 20-25 fős autóbusszal járja körbe a szigetet. A szigettúránk első állomása a Sissi-kastély, melynek történetét idegenvezetőnk ismerteti meg velünk, miközben a palota termei között sétálunk (belépő: kb. 5 Eur/fő). Ezután kedvünkre bolyonghatunk a csodálatos parkban és gyönyörködhetünk a festői kilátásban a Jón -tengerre.
Majd a busz a sziget fővárosa felé veszi az irányt, ahol megismerjük a város főbb nevezetességeit (Régi Erőd, Szent Spiridon Templom). Szabad időnkben a város legjobb kávézójaiba is beülhetünk egy üditő jegeskávéra, vagy a nyüzsgő óvárosi bazár portékái között válogathatunk.
A túránk következő állomása Paleokastritsa, az egyik legszebb pontja a szigetnek. Itt egy kis hajókázásra is van lehetőség, miután megnézzük a sziget legismertebb kolostorát, ahol a szerzetek maguk sajtolják az olajat. A legszebb fényképeket pedig a Bella Vista kilátónál készithetjük, ahol lélegzetelálltó panoráma tárul elénk.

Sidariba a kora esti órákban érkezünk.

 
  Görög est korfui módon tálalva  
 - Görög est - Ára: kb. 19 Eur (gyermek: kb. 13 Eur)

A Bertos Beach szállásunk D'amour barjaban BBQ-val egybekötött görög estet tartunk. Az este folyamán megismerhetjük az igazi görög ízeket, hiszen a helyben grillezett bőséges vegyes húsos tálak mellett görög salátát és tzatzikit is kóstolhatunk, mindeközben pedig 2 órás folklór műsort láthatunk az ország tájegységeinek táncaiból, de lesz itt tűz tánc, hastánc és még tényértörés is! Innen már a jókedvünknek semmi sem szab határt, kedvünkre mulathatunk a szirtaki, zorba ritmusaira. 
  BBQ hajó  
 - Grillezéssel egybekötött hajókirándulás - Ára: kb. 32 Eur (gyermek: kb. 21 Eur) -egész napos

Irány a tenger!  A Kaiki kirándulás során megismerhetjük a sziget csodálatos öbleit. A hajó Kassiopi-ból fut ki a türkizkék vizekre. Dél felé hajókázunk, megcsodálhatjuk a keleti partszakaszt. Egyik festői öbölben lehorgonyzunk, itt kedvünkre úszkálhatunk a kristálytiszta tengerben, majd áthajózunk a homokos Kalamaki tengerpartra, ahol a hajó legénysége pompás ebédet készít nekünk. Grillezett húsok, saláták, tzatziki, vagyis finomabbnál finomabb görög ételek közül válogathatunk. Ebéd után ezen a csodás tengerparton töltjük a délutánt, fürdéssel és játékokkal egybekötve.
  További fakultatív programlehetőség:
 

 Albánia, Paxos-Antipaxos hajókirándulás, Csúszdapark

  3 Szigetes HAJÓKIRÁNDULÁS
   

 

- Hajókirándulás Sidariból- Ára: kb. 28 Eur (gyermek: kb. 19 Eur)

Hajónk Sidari kikötőjéből indul, végig a part menti öblök mellett haladunk szinte egy karnyújtásnyira a hihetetlen alakzatú homokszikláktól. A kapitány egy lakatlan szigetre visz minket ahol gyönyörű kristálytiszta vízben fürödhetünk, majd Mathraki és Erikusa szigetek felfedezése következik. Finomhomokos érintetlen partok várják a vendégeket. Aki szeretné Erikus szigetén menü választásos ebéd is kérhető felár ellenében.  Kedvezmények  
    A kiscsoportos kedvezményekről az irodánk képviselője a helyszínen tud részletes tájékoztatást adni.  
       
   
 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu