Info

 

  ZakynthosParaliaOlympic BeachKorfu
 

2015 NYÁR

 

 

 

 


 
  Hellas 2015
 
Neoplan Starliner****

Jól szervezett turnusváltás!

Turnusváltás


Akciós ajánlataink

Last minute utak

Programok (Zakynthos)

Turnusváltás

Programok (Paralia)

Turnusváltás

HolidayLines a Facebook-on

Facebook

Csoportkedvezmények

Csoportok

Tematikus hetek, animáció

Animáció

Katalógus letöltés

Prospektus

 

   
 
  Görögországot látni kell... méghozzá mindenkinek!!!

A negyedik nyarunkra készülünk! A TravelLines utazási iroda csapata 2012-ben több ezer elégedett téli törzsutassal a háta mögött döntött úgy, hogy a felhalmozott tapasztalatokat átülteti "télből a nyárba" és fellép utazásszervezőként a görög utak képzeletbeli színpadán. Téli utazási portálunk a SkiLines.hu az elmúlt években minden autóbuszos síutat kereső utazó által ismert és kedvelt márkanévvé, a korrekt és megbízható sítúraszervezés szinonimájává nőtte ki magát. Mindezt a számok is alátámasztják, irodánk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában a kb. 1200 utazási vállalkozás közül a legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező 60 iroda egyike. A nagy forgalom tanúsítja az évek óta stabil minőséget, a magas (29 millió forintos) vagyoni biztosíték pedig garantálja a megbízható pénzügyi hátteret minden kedves utasunknak... további információk irodánkról, csapatunkról >>>

Zakynthos sziget

 
 

Kedves Utasaink!

A 2015-ös nyári szezonban is nagy szeretettel várjuk érdeklődéseiket görög útjainkra! Mostantól már nyitva áll a foglalási rendszerünk, tudjuk fogadni a jelentkezéseket 2015-re!

Sokan várták már kínálatunk bővítését KORFU irányába... nem kell tovább várakozni, jövő nyáron már buszunk a smaragdzöld szigetre is közlekedik majd, Sidari tengerpartjára.

Korfun három különböző szállásunk lesz, melyek eltérnek fekvésben és árkategóriában is, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet...

ZAKYNTHOS-on is kínálunk jövőre újdonságot:
Új szállásunk a Villa Spyros a legszebb széles, homokos strandok mellett, kínál stúdiókat, de Blue Waves-hez képest mérsékeltebb árakon.

Előfoglalási AKCIÓ:
Minden szállásunknál már a 2015-ös árak olvashatók, melyekből a korán foglalóknak az alábbi engedményeket biztosítjuk:

2015.02.28-ig, illetve az Utazás kiállítás alatt: 10%

2015. 04. 15-ig: 5 %

Kedvezménytől függetlenül érdemes mielőbb lefoglalni a nyaralást, mert továbbra sem tömegturizmus a célunk, minden héten egy desztinációra egyetlen luxusbuszunk indul, a helyek gyorsan elfogynak a frekventált hetekre.
(Az előfoglalási kedvezmény törzsutas- vagy más kedvezménnyel nem vonható össze).

Teljes kínálatunkat az alábbi szálláslistában találjátok, ha bármi kérdésetek felmerül vagy foglalni szeretnétek hívjatok minket nyugodtan!
Zakynthos és Korfu szigete illetve az Olymposi Riviéra egy felejthetetlen nyaralás úticélja lehet, siess, le ne maradj róla!

 

Üdvözlettel:

Holidaylines csapata


 

 
Élménybeszámoló első, 2012-es turnusainkról...

Noha legtöbben még csak most fontolgatják a nyári terveiket, és válogatnak a szebbnél szebb uticélok között, mi már haza is tértünk első utasainkkal, akik nagyszerűen érezték magukat, kellemes élményekkel gazdagodtak és meggyőződhettek arról, hogy a görög tengerpart és az üdülőhelyek semmit nem vesztettek vonzerejükből, és a helyiek vendégszeretete is a régi...
A médiában sokat hangoztatott válság egyáltalán nem érezhető az görög partokon, minden szállás, vendéglátóipari egység, szórakozóhely működik, sőt legtöbbjük még a tavalyihoz képest is kedvezőbb árakon várja a turistákat. A helyi kirándulások fennakadás nélkül zajlanak, a buszok, hajók, kompok menetrend szerint járnak, és a határátlépés is zavartalan.

Görögország
Képgaléria - Kattints a képre!

Paralia / Olympic Beach
Első buszjáratunk az Olymposzi riviérára május 28-án pontosan 16:00-kor gurult ki a Planetárium előtti parkolóból, és a határok pünkösdi meglehetősen lassú ügyintézése ellenére is 15 órás menetidő alatt oda is értünk a helyszínre.
Mindkét szálláson már készen várták az utasokat a szép szobák, és a korábbi esős idő is napsütésre váltott. A helyszínre érve már egy élettel teli üdülőhely várta az utasokat. A boltok nyitva voltak, napernyők, nyugágyak a parton sorakoztak, a gyrosos éttermek kirakataiban pedig már mindenhol forgott az ország specialitásának számító étel...


Zakynthos
Képgaléria - Kattints a képre!
Zakynthos
A páratlan szépségű szigetre is pompásan sikerült az első utunk, 21:20 perc alatt beértünk Kylini kikötőjébe, ahol a mecsodálhattuk a napfelkeltét és hamarosan meg is érkezett a kompunk, mely Zakynthos fővárosába szállította utasainkat és buszunkat. A szigetre érve kb. 15 perc utazást követően már el is foglalhattuk a közveltlenül tengerparton fekvő szállásainkat.
Mindkét szállás megújult tavalyhoz képest. A Blue Waves igényes, tágas szobái, széles homokos strandja, illetve a Palmeras családias hangulata, romantikus kertje minden vendégünk tetszését elnyerte. A beach bárok és a főutca szórakozóhelyei természetesen itt is már nyitva állnak a turisták előtt. A partra sétálva pedig mindenki meglepődve tapasztalta, hogy az öbölben a tenger délutánra már kellemes 24 fokos hőmérsékletet is elérte!
Zakynthos
Képgaléria - Kattints a képre!
 
 
  Paralia, a görög Siófok - nem véletlenül Paralia az egyik legkedveltebb üdülőhely már hosszú évek óta...

Paralia Holidaylines

 


Paralia/Olympic Beach

Paralia Holidaylines

  Read our accommodation descriptions & important infos in English below...

> Accommodation descriptions, infos <

> Programs and Camps_2014 - in CORFU< Coming Soon...


 
 

Szállásajánlataink autóbuszos utazással és egyénileg:

Villa Kambasis

Laganas / Zakynthos

29.999 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás)

Residence Blue Waves

Laganas / Zakynthos

33.333 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás)

Villa Sunny

Paralia

22.222 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás)

Christina Palace

Olympic Beach

22.222 Ft-tól

buszos utazás, szállás (önellátás)

Del Mare Beach Hotel

Sidari

59.999 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás)

Villa Mariposa

Sidari

39.999 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás)

Giorgos Studios

Sidari

32.222 Ft-tól

utazás, szállás (önellátás) (c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Tel: +361-311-05-86, mail: info@holidaylines.hu